TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Informaţii Utilitare

Informaţii Utilitare

• 2355
  • 2356
  • 2357
  • 2358
  • 2359
andreeadragutza22
în 14 August 2010 | andreeadragutza22 întreabă:

Ajutati-ma si pe mine cu un program de facut prezentare adica pentru screis sa modific sal ingros cine stie vrn program vreau sa fac o prezentare pe stardoll ajutor

1
Răspunde Raportează
andreig
în 14 August 2010 | andreig întreabă:

A incercat cineva bronzarea organica? Daca da, ne poate spune cum este si ce rezultate se vad de la prima sedinta.

3
Răspunde Raportează
dsdds
în 13 August 2010 | dsdds întreabă:

Este bun GYMform ads&core?

2
Răspunde Raportează
denisa17
în 13 August 2010 | denisa17 întreabă:

As vrea sa stiu cum pot sa imi setez un site ca home page daca folosesc mozila firefox! mersi mult:*:*:*:*

5
Răspunde Raportează
emilianxx
în 13 August 2010 | emilianxx întreabă:

AJUTOR! Cand intru in Windows Movie Maker mergea inainte acum imi iese singur din el.am incercat sa reinstealez... va rog ajutor cum ma puteti ajuta?

2
Răspunde Raportează
T30D0RA
în 13 August 2010 | T30D0RA întreabă:

In judetul Constanta se afla comuna Cogealac. Nu am trecut pe acolo, dar am vazut de la indepartare parcul cu eoliene. Era frumos! Pentru ce sunt facute eolienele astea? Pentru curent? Si cate eoliene...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
cristi_1959
în 13 August 2010 | cristi_1959 întreabă:

Cine imi spune si mie unde pot gasi o placa video NVIDIA GeForce4 420 Go sau NVIDIA GeForce4 440 Go pentru laptop neaparat.

3
Răspunde Raportează
Lollypop
în 13 August 2010 | Lollypop întreabă:

Voi cu ce progame lucrati?; ; ) Ma refer cand faceti un video sau un slideshow.Eu folosesc Ciberlink power director.Este bun, dar nu stiu cum sa fac un video cu subtitrare fara sa ma chinui atat de mult.As...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 August 2010 |

Ce avantaje as avea ca expert TPU?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 August 2010 |

Am un GB ram, daca as cumpara inca doua placute de unu` fiecare(bineinteles daca as avea spatiu pentru ele) atunci logic ar fi 3 GB, sau cum merge trebuie pot sa-mi iau o placuta care sa valoreze in memorie...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
emilianxx
în 13 August 2010 | emilianxx întreabă:

Salut.cum fac efectele din acest video http://www.youtube.com/watch?v=l-C_yRE8Lu8 cu ce program? si cum fac sa fie fix versurile dupa melodiee? plz ajutor

2
Răspunde Raportează
Dragosgan
în 13 August 2010 | Dragosgan întreabă:

Salut.As dori sa plec la o statiune de pe litoralul romanesc.As dori sa imi dati cateva nume de hoteluri cu preturi reduse din statiunile noastre de pe litoral. Daca puteti sa imi spuneti pretul pentru...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
gabygaby
în 13 August 2010 | gabygaby întreabă:

Samsung corby este de fata sau de baiat? ca vreau sa il cumpar saptamana asta pe culoare alb si vreau sa va intreb daca are pe spate astea http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_5vDHP1y7oKE/SxPNLwqdDrI/AAAAAAAAIEY/VU4MA6CZ_Ig/s1600/samsung%2Bcorby%2Bs3650%2Bchic%2Bwhite%2B2.jpg

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 August 2010 |

Dau funda! Imi spuneti si mie va rog unde este strada General Berthelot din sectorul 1 Bucuresti mai exact? bulevard sau in ce parte a orasului...

1
Răspunde Raportează
melyyy
în 13 August 2010 | melyyy întreabă:

Am o problema:( as vrea sa-mi cumpar un telefon si nu stiu ce telefon:(( ma gandisem la nokia x3 dar ulterior am aflat ca nu este bun... ce telefon ar fi bine sa-mi iau? pana in 6 mil daca se poate :) ? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
lizzy125
în 13 August 2010 | lizzy125 întreabă:

Cine imi recomanda o camera buna de filmat + pret, care sa se vada bine si sa se si auda bine? Cel mai bun raspuns = Fundita :)

1
Răspunde Raportează
Marianaaa_6161
în 13 August 2010 | Marianaaa_6161 întreabă:

Intr-o calatorie se petrec mereu lucruri imprevizibile! Istoriseste o intamplare la care iei pare alaturi de prietena ta cea mai buna! :P Fundaa:*

3
Răspunde Raportează
Dj Boalca
în 13 August 2010 | Dj Boalca întreabă:

Se fac angajari ca si agent financiar in cadrul unei firme...cine doreste sa se angajeze? astept mesaje pe private!

1
Răspunde Raportează
IULYAN_6598
în 13 August 2010 | IULYAN_6598 întreabă:

NU stiti cu ce solutie as putea curata un Steelseries Large? Sau daca as putea sa-l bag la masina de spalat poate sar duce?

1
Răspunde Raportează
IULYAN_6598
în 13 August 2010 | IULYAN_6598 întreabă:

Nu stiti care e cel mai bun mouse pentru cs din Logitech mx518, intelli 1.1, Logitech G3? FUNDA!

3
Răspunde Raportează
alwaysStyles
în 13 August 2010 | alwaysStyles întreabă:

Cum imi pot crea un website

4
Răspunde Raportează
BBoyBogdy
în 13 August 2010 | BBoyBogdy întreabă:

Care are hack pentru jocul : Sublime Perfect World sau Perfect World International badati id-ul meu si imi dati: badboy_bogdan07 sau postati siteurile de unde pot lua aici...MERSY

1
Răspunde Raportează
Dietetik.ro
în 13 August 2010 | Dietetik.ro întreabă:

La ce e bun bicarbonatul de sodiu?

11
Răspunde Raportează
andreeadragutza22
în 13 August 2010 | andreeadragutza22 întreabă:

ajutati-ma, ce este programul "google chome " sau ceva de genul asta? trebui downlaodat sau ce? dati-mi mai multe detalii pliz va rog dau fundita!:d

12
Răspunde Raportează
dragon40
în 13 August 2010 | dragon40 întreabă:

Cine stie sauturi de metin privat, si merge sa-mi dea si mie, cine imi da celmaimisto metin privat si sa-mi zica si saitu si merge primeste fundita{imi place sa ma joc metin privat}

6
Răspunde Raportează
lore91
în 13 August 2010 | lore91 întreabă:

Buna Din toamna incep facultatea in Timisoara.Eu nu sunt din oras si voi sta la camin.Referitor la camerele de camin.Cand se repartizeaza? Dupa inceperea anului universitar, mai e nevoie sa astept...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mihu_7979
în 13 August 2010 | mihu_7979 întreabă:

Stiti si voi vreun site de unde pot sa i-au teme pentru nokia?

6
Răspunde Raportează
ONU_2429
în 13 August 2010 | ONU_2429 întreabă:

Cum sa imi fac cainele sa nu mai scheune cand e inchis in tarc?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 August 2010 |

Stiti de unde as putea cumpara cartile "Talharii pustiului" si Testamentul lui Winnetou" de Karl May? va rog mult ajutati-ma, am nevoie de ele :x

4
Răspunde Raportează
Eliut
în 13 August 2010 | Eliut întreabă:

Cam in cat timp ar trebui sa ajunga o scrisoare daca am trimis. o marti la ora 4 din braila, si trebuie sa ajunga la cluj? dau funda:)

4
Răspunde Raportează
Marianaaa_6161

Buna TPU Va rog din suflet ajutati-ma sh pe mine Am de facut pentru vacanta o culegere de romana Eu ma pricep la romana :X dara km chiar nu am inspiratie Trebuie sa fiu un antrenor sau un fan sau adversar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ramona22
în 13 August 2010 | ramona22 întreabă:

Heyy am visat azi, m-am culcat la 2 noaptea ca mi-a murit o prietene ff buna :( si azi ii vineri 13 si mi aiurea ). In vis ploua si imi ziceau persoane ( niste omani cu care nu vb asa de mult doare...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
BeatriceKnowles
în 13 August 2010 | BeatriceKnowles întreabă:

Salz. as vrea si eu niste tabele, care se pun pe hi5:) la ABOUT ME, le-as dori si cu lini zici ca sunt de caiet. pls

4
Răspunde Raportează
Marianaaa_6161

Va rog din suflet ajutati-ma sh pe mine :D Am de facut pentru vacanta o culegere de romana :) Eu ma pricep la romana :X dara km chiar nu am inspiratie :( Trebuie sa fiu un antrenor sau un fan...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
bistriteanul
în 13 August 2010 | bistriteanul întreabă:

Cum pot sa fac in WINDOWS XP sa nu mai imi apara. txt. rar si alte nume la sfarsitu fisierelor?

4
Răspunde Raportează
bistriteanul
în 13 August 2010 | bistriteanul întreabă:

Cum pot face la WINDOWS XP ca fisierele sa nu mai aiba. txt,. rar si multe alte nume gen. nume la sfarsitu fisierului?

3
Răspunde Raportează
V77Narcis
în 12 August 2010 | V77Narcis întreabă:

Sall.Am un cd cu poze un dvd si laptopul meu imi citeste cd ca fiind gol! Am nevoie de vreoun program sau ceva?

3
Răspunde Raportează
lucian_3222
în 12 August 2010 | lucian_3222 întreabă:

Unde pot vedea si eu posturi de televiziune romanesti pe internet?

2
Răspunde Raportează
d3monyc
în 12 August 2010 | d3monyc întreabă:

Recomandati-mi si mie vreo 10 filme bune de vazut din categoriile comedie, groaza si animatie, sau ce va placut voua mai mult, cel mai complex raspuns si bun normal va fi cu fundita:)

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 12 August 2010 |

Stie cineva daca este adevarat ca la editura rao in fiecare miercuri este reducere de 40%? pe internet nu am vazut sa scrie dar asa am citit intr-o reclama. Sau macar daca aveti vreun numar de telefon de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alex0194
în 12 August 2010 | Alex0194 întreabă:

Citeam horoscopul si zicea cam asa ceva: "Zile benefice: luni, marti, miercuri si joi. • Zile destinice (nativii decanului I): vineri si sambata" Cum adica zi destinica? Va rog sa-mi explicati ca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Moxxy
în 12 August 2010 | Moxxy întreabă:

Jtiti dacatoate gazele, animalele pasarile toate sunt folositoare la ceva tantari la ce sunt buni?

5
Răspunde Raportează
Stefania
în 12 August 2010 | Stefania întreabă:

De unde as putea comanda placa de par sub 100lei, dar online? Funda`:x

5
Răspunde Raportează
ilydude
în 12 August 2010 | ilydude întreabă:

Cum obtin puncte TPU?; x

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 August 2010 |

Bunaa. Mie mi-a aparut un program care este o bila portocalie cu un N pe el, si daca il sterg apare din nou cand deschid calculatoruliar. Ce sa fac? ajutati-ma :((

8
Răspunde Raportează
anku_4442
în 12 August 2010 | anku_4442 întreabă:

Buna stie cineva daca "el internado" va mai avea alte episoade...am urmarit cele 7 serii si nu are un sfarsit concludent. Oare mai are episoade? :D :*

5
Răspunde Raportează
ILied
în 12 August 2010 | ILied întreabă:

Cine vorbeste cu mine despre cs? Am un server si nu stiu cum sa-i pun sunete (headshot, multikill, etc.) sau bp si ala cum e la cs2.joinet.ro, cum iti iei armele si sa sari de trei ori. La id-ul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
TrustMe
în 12 August 2010 | TrustMe întreabă:

Am voie cu mp3-ul in avion? pana acum nu l-am avut niciodata. :|

6
Răspunde Raportează
lifeistough
în 12 August 2010 | lifeistough întreabă:

Care este cel mai sudic judet din Romania?

9
Răspunde Raportează
alwaysStyles
în 12 August 2010 | alwaysStyles întreabă:

Cum pot sa imi fac cont pe youtube, am tot incercat dar singurul raspuns pe care l-am primit a fost...>scuze/bazat pe informatiile pe care le-am primit nu poti sa te inscrii...

5
Răspunde Raportează
  • 2355
  • 2356
  • 2357
  • 2358
  • 2359
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • octav005
    trimisă acum 17 ore

octav005 întreabă:

Buna ziua. Am doua boxe. Fiecare boxa are doua difuzoare identice si ca mărime, putere si imprudenta. Ele sunt legate în paralel. Fiecare difuzor are 33w cu 12 ohmi ( specificatii ce scriu pe difuzor)....? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • badriel
    trimisă acum 16 ore

badriel întreabă:

Salut! Planul meu de cariera este urmatorul: instructor de fitness cu 5- 7 clienti cu cate 3 sedinte pe saptamana (uneori 2 clienti in tandem) in urma unui curs IFBB si profesor de educatie fizica la o...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 20 ore

9PM întreabă:

Voi ce cumpărături va faceți pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e și un ulei da nu l- am prins în screenshot! Normal era cu 50 de lei în plus...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 17 ore

Aurel100009 întreabă:

Daca nu platesti impozitul pe casa, chiar iti ia primaria casa? Te da afara din casa si ti-o ia primaria?
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.610
  • Întrebări: 3.954.618
  • Răspunsuri: 17.664.611
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Tu stii?

Tu stii?

Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.880 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.113 Carieră
  • 20.366 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.385 Conversaţii