Ajutati-ma si pe mine cu un program de facut prezentare adica pentru screis sa modific sal ingros cine stie vrn program vreau sa fac o prezentare pe stardoll ajutor
A incercat cineva bronzarea organica? Daca da, ne poate spune cum este si ce rezultate se vad de la prima sedinta.
Este bun GYMform ads&core?
As vrea sa stiu cum pot sa imi setez un site ca home page daca folosesc mozila firefox! mersi mult:*:*:*:*
AJUTOR! Cand intru in Windows Movie Maker mergea inainte acum imi iese singur din el.am incercat sa reinstealez... va rog ajutor cum ma puteti ajuta?
In judetul Constanta se afla comuna Cogealac. Nu am trecut pe acolo, dar am vazut de la indepartare parcul cu eoliene. Era frumos! Pentru ce sunt facute eolienele astea? Pentru curent? Si cate eoliene...? (mai mult)
Cine imi spune si mie unde pot gasi o placa video NVIDIA GeForce4 420 Go sau NVIDIA GeForce4 440 Go pentru laptop neaparat.
Voi cu ce progame lucrati?; ; ) Ma refer cand faceti un video sau un slideshow.Eu folosesc Ciberlink power director.Este bun, dar nu stiu cum sa fac un video cu subtitrare fara sa ma chinui atat de mult.As...? (mai mult)
Ce avantaje as avea ca expert TPU?
Am un GB ram, daca as cumpara inca doua placute de unu` fiecare(bineinteles daca as avea spatiu pentru ele) atunci logic ar fi 3 GB, sau cum merge trebuie pot sa-mi iau o placuta care sa valoreze in memorie...? (mai mult)
Salut.cum fac efectele din acest video http://www.youtube.com/watch?v=l-C_yRE8Lu8 cu ce program? si cum fac sa fie fix versurile dupa melodiee? plz ajutor
Salut.As dori sa plec la o statiune de pe litoralul romanesc.As dori sa imi dati cateva nume de hoteluri cu preturi reduse din statiunile noastre de pe litoral. Daca puteti sa imi spuneti pretul pentru...? (mai mult)
Samsung corby este de fata sau de baiat? ca vreau sa il cumpar saptamana asta pe culoare alb si vreau sa va intreb daca are pe spate astea http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_5vDHP1y7oKE/SxPNLwqdDrI/AAAAAAAAIEY/VU4MA6CZ_Ig/s1600/samsung%2Bcorby%2Bs3650%2Bchic%2Bwhite%2B2.jpg
Dau funda! Imi spuneti si mie va rog unde este strada General Berthelot din sectorul 1 Bucuresti mai exact? bulevard sau in ce parte a orasului...
Am o problema:( as vrea sa-mi cumpar un telefon si nu stiu ce telefon:(( ma gandisem la nokia x3 dar ulterior am aflat ca nu este bun... ce telefon ar fi bine sa-mi iau? pana in 6 mil daca se poate :) ? (mai mult)
Cine imi recomanda o camera buna de filmat + pret, care sa se vada bine si sa se si auda bine? Cel mai bun raspuns = Fundita :)
Intr-o calatorie se petrec mereu lucruri imprevizibile! Istoriseste o intamplare la care iei pare alaturi de prietena ta cea mai buna! :P Fundaa:*
Se fac angajari ca si agent financiar in cadrul unei firme...cine doreste sa se angajeze? astept mesaje pe private!
NU stiti cu ce solutie as putea curata un Steelseries Large? Sau daca as putea sa-l bag la masina de spalat poate sar duce?
Nu stiti care e cel mai bun mouse pentru cs din Logitech mx518, intelli 1.1, Logitech G3? FUNDA!
Cum imi pot crea un website
Care are hack pentru jocul : Sublime Perfect World sau Perfect World International badati id-ul meu si imi dati: badboy_bogdan07 sau postati siteurile de unde pot lua aici...MERSY
La ce e bun bicarbonatul de sodiu?
ajutati-ma, ce este programul "google chome " sau ceva de genul asta? trebui downlaodat sau ce? dati-mi mai multe detalii pliz va rog dau fundita!:d
Cine stie sauturi de metin privat, si merge sa-mi dea si mie, cine imi da celmaimisto metin privat si sa-mi zica si saitu si merge primeste fundita{imi place sa ma joc metin privat}
Buna Din toamna incep facultatea in Timisoara.Eu nu sunt din oras si voi sta la camin.Referitor la camerele de camin.Cand se repartizeaza? Dupa inceperea anului universitar, mai e nevoie sa astept...? (mai mult)
Stiti si voi vreun site de unde pot sa i-au teme pentru nokia?
Cum sa imi fac cainele sa nu mai scheune cand e inchis in tarc?
Stiti de unde as putea cumpara cartile "Talharii pustiului" si Testamentul lui Winnetou" de Karl May? va rog mult ajutati-ma, am nevoie de ele :x
Cam in cat timp ar trebui sa ajunga o scrisoare daca am trimis. o marti la ora 4 din braila, si trebuie sa ajunga la cluj? dau funda:)
Buna TPU Va rog din suflet ajutati-ma sh pe mine Am de facut pentru vacanta o culegere de romana Eu ma pricep la romana :X dara km chiar nu am inspiratie Trebuie sa fiu un antrenor sau un fan sau adversar...? (mai mult)
Heyy am visat azi, m-am culcat la 2 noaptea ca mi-a murit o prietene ff buna :( si azi ii vineri 13 si mi aiurea ). In vis ploua si imi ziceau persoane ( niste omani cu care nu vb asa de mult doare...? (mai mult)
Salz. as vrea si eu niste tabele, care se pun pe hi5:) la ABOUT ME, le-as dori si cu lini zici ca sunt de caiet. pls
Va rog din suflet ajutati-ma sh pe mine :D Am de facut pentru vacanta o culegere de romana :) Eu ma pricep la romana :X dara km chiar nu am inspiratie :( Trebuie sa fiu un antrenor sau un fan...? (mai mult)
Cum pot sa fac in WINDOWS XP sa nu mai imi apara. txt. rar si alte nume la sfarsitu fisierelor?
Cum pot face la WINDOWS XP ca fisierele sa nu mai aiba. txt,. rar si multe alte nume gen. nume la sfarsitu fisierului?
Sall.Am un cd cu poze un dvd si laptopul meu imi citeste cd ca fiind gol! Am nevoie de vreoun program sau ceva?
Unde pot vedea si eu posturi de televiziune romanesti pe internet?
Recomandati-mi si mie vreo 10 filme bune de vazut din categoriile comedie, groaza si animatie, sau ce va placut voua mai mult, cel mai complex raspuns si bun normal va fi cu fundita:)
Stie cineva daca este adevarat ca la editura rao in fiecare miercuri este reducere de 40%? pe internet nu am vazut sa scrie dar asa am citit intr-o reclama. Sau macar daca aveti vreun numar de telefon de...? (mai mult)
Citeam horoscopul si zicea cam asa ceva: "Zile benefice: luni, marti, miercuri si joi. • Zile destinice (nativii decanului I): vineri si sambata" Cum adica zi destinica? Va rog sa-mi explicati ca...? (mai mult)
Jtiti dacatoate gazele, animalele pasarile toate sunt folositoare la ceva tantari la ce sunt buni?
De unde as putea comanda placa de par sub 100lei, dar online? Funda`:x
Cum obtin puncte TPU?; x
Bunaa. Mie mi-a aparut un program care este o bila portocalie cu un N pe el, si daca il sterg apare din nou cand deschid calculatoruliar. Ce sa fac? ajutati-ma :((
Buna stie cineva daca "el internado" va mai avea alte episoade...am urmarit cele 7 serii si nu are un sfarsit concludent. Oare mai are episoade? :D :*
Cine vorbeste cu mine despre cs? Am un server si nu stiu cum sa-i pun sunete (headshot, multikill, etc.) sau bp si ala cum e la cs2.joinet.ro, cum iti iei armele si sa sari de trei ori. La id-ul...? (mai mult)
Am voie cu mp3-ul in avion? pana acum nu l-am avut niciodata. :|
Care este cel mai sudic judet din Romania?
Cum pot sa imi fac cont pe youtube, am tot incercat dar singurul raspuns pe care l-am primit a fost...>scuze/bazat pe informatiile pe care le-am primit nu poti sa te inscrii...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?