Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
1. ce e o antena router wireless? 2. la ce se foloseste? 3. cat costa? fundita
cum imi pot face un sait propiu?
cum sa-mi recapat parola de la TPU.ro?
Este posibil sa caut o persoana pe net dupa data nasterii? Pe hi5, netlog, facebook, este posibil asa ceva? Please help me.
1)Ce parere aveti de aparatele foto Nikon, in special Nikon D700? http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2008/07/nikon-d700-full-frame-dslr.jpg 2)Ce aparate foto cu oglinda imi recomandati?
Mi-am scos de pe net un film, si e in format mkv. In ce program pot sa'l deschid? Am incercat GOM Player si Windows Media Player dar nu a mers. Multumesc anticipat.
La cate jocuri imi da cate o coroana la conquiztador? Din cate in cate jocuri facute? Din 50 in 50 imi da cate o coroana? Sau cum.va rog
Am o problema cu opera. Toate pozele, scrisul si imaginile de fundal se vad sterse, in unele poze nici nu inteleg ce este pentru ca se vad foarte urat. Ce pot sa fac? Cum pot sa fac sa fie din nou claritatea...? (mai mult)
Dupa ce imi va fi (re)evaluata casa pentru ipoteca(refinantare, am mai facut acest lucru acum 2 ani) cat timp am la dispozitie pentru semnarea noului contract? Doresc sa o cam tarai pana apar noile norme...? (mai mult)
Eu am un frate si eu nu am calculator si el ma lasa la al lui, dar eu vreau sa trag un program de schimbat poze si nu vrea cum sa fac sa ma lase dau fundita de 2 ori la rand
Salutare.cine are de vanzare un nintendo ds? vreau sa dau un ps2 pe el
Am un card Maestro de la BRD, acela pentru alocatie, am sub 18 ani si as vrea sa stiu daca imi pot face un cont PayPal cu cardul respectiv.
Cine a castigat la Joci.in si cum a facut sa isi ridice premiul? Va rog sa imi raspundeti la aceasta intrebare pentru. ca am deblocat toate bucatile si am facut peste 2200 de vizualizari in doar 2 zile... Multumesc? (mai mult)
Se merita sa schimb un playstation 2 phat cu nintendo ds lite?
Buna seara...Am vazut sezonul 1 din serialul The vampire diaries...acum astept sezonul 2 din septembrie si m-am hotarat ca intre timp sa si citesc cartile. Stiu ca sunt 6! Problema e ca nu sunt dispusa? (mai mult)
deci sunt din alexandria si vreau sa trimit in suceava un playstation 2 (joc) la un baiat si el sa imi trimite un nintendo ds(joc) schimb pe schimb.si treaba e ca nu am incredere ca il va trimite....? (mai mult)
Ce jocuri 3D mari ca marime(ex:100MB)cu autobasculante cunoasteti(in cariera)? De unde il pot descarca? fundita
Cum recomand ceva pe trilulilu?
Stie cineva de unde pot face rost sau unde pot viziona episoade din vechiul serial de pe TVR, , , Arlechino, , ? Actorul principal era Mihai Gruia Sandu... Cateva episoade Ali-Baba şi cei 40 de hoţi? (mai mult)
Unde este spitalul scarlat longhin?
Din ultima vreme am vise care a doua zi se intampla exact oare de ce? care este explicatia? de ex am visat ca m-am certat cu prietenii iar ziua urmatoare asa s-a intamplat mi se pare foarte ciudat
Vreau sa imi creez un blog. Trebuie sa platesc? Imi puteti da un site de unde sa il creez?
Bune. Am vazut multe persoane pe hi5 aveau la poze cand te uitai in albumul sau o melodie care incepea fara sa fi pus mai jos la comentarii cineva o melodie. Am inteles ca este un cod... mi-l poate spune? (mai mult)
Cum pot sa sterg un fragment dintr-un film si cu ce program? Cum se foloseste? Dau fundita! mersi!
cred ca putin prosteasca. lista de ignore din messenger e foarte "bogata" si ma enerveaza asa de tare persoanele alea incat nici acolo nu le vreau? Intrebarea e. pot sa sterg si lista de...? (mai mult)
Ce e o antena rowter?
Are cineva aplicati pentru LG KP502 Cookie?
Ce moda mai naturala stiti ca sa fiu mai inalta? Eu sunt, dar nu destul. Va rog mult ast rasp si nu vreau raspunsuri pe sictir. Tnx dau funda :P
Cum as putea intra de pe laptopul/computerul meu pe alt computer imi trebuie un anumit program? FUNDA MERSI.
De unde imi pot lua un power point cu tot ce imi trebuie?
Vreau daca imi puteti zice si cei care stiu cum sa fa si eu un site.Stiu ca este o intrebare grea dar daca stiti sa-mi spuneti si cum sa fac toate miscarile ca in site-ul asta Eu am dat la google acolo...? (mai mult)
Hm.Cum pot face in calculator, diplome? gen. cum primim noi de la scoala. ele sunt facute pe calculator. scrisul si niste imagini mici pe ele.si tot felul' :)):D cum se face:D? Daca poate cineva sa-mi...? (mai mult)
Imi spuneti si mie plss cand e over de limit(wrestling)si ora
Cine stie sa imi explice cum fac o partitie( DVD-drive F, E, G etc) pentru ca atunci cand conectez telefonul la usb sa imi apara tot ce este in telefon in acea partitie.Am mai facut odata... dar dupa? (mai mult)
Cand e over the limit
De curiozitate cat face o moneda de 20 de bani din 1906 ca aceasta? http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://romaniancoins.org/webpoze/20b1906r.jpg& imgrefurl=http://romaniancoins.org/ro20bani1905.html&...? (mai mult)
Cum putem face rost de mai mult timp?
Buna sunt corina as dori sa stiu daca am inceput scoala de soferi pe data 15 iunie si am terminato pe data de 3 noiembrie 2009 de cand imi este valabil dosarul de cand am inceput sau de cand am terminat...? (mai mult)
Ceau eu sunt Ionut am o problema mi-e frica sa ma bat nu stiu ce am ajutati-ma! va rog
Sunt frumoase cartile piratii din caraibe?
Ce dj stiti? Spuneti-mi si mie unii dintre cei mai buni dj.
Cind incepe al 2-lea tur spre tabara Cuhuresti?
Deci...eu am un id pe care am vrut sa intru intr-o zi am pus parola corecta si spunea ca...nu merge...si m-am dus la forgot your password? si dupa aia ...am uitat ...codul postal si data care am pus-o? (mai mult)
Cine imi spune si mie cum pot lua funda? Rog frumos.Denisa
Stiti niste melodii cu bass de EX aceasta http://www.youtube.com/watch?v=hE7ZrUDU_Mg e misto aceasta melodie.Va place? Dau fundita aceluia care imi da o melodie cu bass care imi place.
Sunt nehotarat in privinta facultatii pe care sa o urmez(termin anul asta):ori civernetica de la ASE, ori Automatica si Calculatorare de la Politehnica! Am neovie de un raspuns mai bun, profesionist sa...? (mai mult)
Spuneti-mi si mei niste coduri pentru nokia 6300.La acest telefon merge GPS?
Buna1 eu sunt in reteaua orange, si am primit o cartela vodafone cu numar dar eu nu stiu pe nimeni cu nr de tel in vodafone. ce sa fac? mersi1
Imi puteti spune si mie cate ceva despre noul examen auto, cei care ati dat? Sotia mea vrea sa ia permisul (mai multa bere pentru mine, yes! :)) ) Am inteles ca se da pe calculator?!
Ce sa fac? Windows 7 x32 imi cere un key, insa eu nu il cunosc. Ajuta-ti va rog
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)