Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 3 Ianuarie 2026 sunt:
Cum pot sa imi aflu numarul de telefon daca nu am credit? (vodafone)
Cum pot sterge un,, New Pingbox" de pe ID-ul meu? L-am facut din greseala...si nu imi place deloc...help me!
Mai spuneau unii ca greva se va prelungi pana vineri...stiti daca este adevarat?
Stiti si voi statusuri frumooasa? amuzante, inteligente, adevarate, triste.etc?
Stie cineva daca maine sunt si universitatile in greva?
Cum pot sa steg un,, Pingbox" de pe ID-ul meu? L-am facut din greseala si acum am 2.Nu imi place deloc...si vreau sa le sterg! Help me!
Pot sa imi fac rata doar cu buletinul? Si daca da unde anume? eu nu lucrez si as vrea sa imi fac o rata la un laptop.Credeti ca reusesc sa imi cumpar un laptop in rate daca nu lucrez?
Alo am facut o prostie si trebuie sa invat sa dansez un dans ma puteti ajuta sa il aleg
Cat fac: 1)un nr negativ + un numar pozitiv=ne da pozitiv sau negativ 2)un numar negativ + un numar negativ 3)un numar pozitiv x un numar negativ 4)un numar negetiv x un numar negativ 5)un numar...? (mai mult)
Stiti melosii noi de andreea balan? fan andreea balan daca nu puteti sa imi ziceti mel noi macar ziceti-mi si mie parerea voastra despre ea.(nu va bateti joc de ea)mz. fundita la cei care au aceleasi ganduri...? (mai mult)
Credeti ca vom muri in2012? ziceti-mi parera voastra.
Cum se poate sterge o stampila de pe o hartie? Din greseala mi-am mazgalit cu tus de stampila un document important. nu e mare e foarte fina mazgaleala, dar mi-e sa nu ramana urme.
Dati-mi va rog un link de unde pot descarca office 2003.multumesc
Am o prietena pe nume paula alexandra si ar vrea sa o ajutati sa isi faca un nou id dar ea e mai sofisticata. cand era mica mama ei o striga andra(poate si cu acest nume puteti forma voi un id pentru...? (mai mult)
Cine imi poate da un link cu cele mai bune programe de modicat poze dar sa le pot trage pe pc. fara picasa ca am incercat.am tras programu si nu mi se pare asa de bun.
Ce este respectul in societate?
Am auzit ca maine e greva si nu s; ar face scoala... eu sunt din rm valcea si la liceul unde sunt eu cica nu vor directorii sa faca greva. daca nu m; as duce cred ca mi; ar pune absentza. mi? (mai mult)
De unde imi pot cumpara programe de editat poze si vide? de exemplu: Ulead Video Studio 10? multumesc
Ce exercitii stiti sa ti semai ingroasa mana? nu neaparat brandu ci mai jos de brand:) exercitii ce le poti face acasa. vreau rasp serioase. mersi fundita
Dati; m si mei va rog frumos un program bun de facut gifuri. dala de scrii pe o poza ceva si se misca scrisu. imi trebuie unu bun. fundita.mersi
Am lg kp501 SI la setari pentru bluetooth imi apare modul sim de la distanta. Ce inseamna asta?
Am auzit ca exista o aplicatie GPS pe LgKp500 sau kp501. Daca voi ati gasit ajutati-ma cu un link va rog.Multumesc
Cum se pot largii pantofi din piele intoarsa?
Parintele a fost suspendat? :( de ce? mi s-a parut de treaba :(
Numele meu este Andrei. Aş vrea sa stiu cum se instalează Internet de la RDS cu Username şi Parola?
Pot sa imi fac rata doar cu buletinul? Si daca da unde anume? eu nu lucrez si as vrea sa imi fac o rata la un laptop.credeti ca pot doar cu buletinul?
Cine e de la poli? Fac o cercetare si am nevoie ca niste studenti de la politehnica sa imi raspunda la cateva intrebari :) http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHFPdUNhS3FWZmx3U3BZeW9adzV1bmc6MQ Multumesc...? (mai mult)
Ce teste se dau pentru clasa a 4a? Scrie peste tot numai de cls a 8 si nu stiu ce sa fac poate ma puteti ajuta
Ce inseamna daca visezi pe un baiat foarte drag tie.insa in realitate acel baiat nici nu stii ca existi. doar te-a vazut cum arati.
Cine stie cum se blocheaza conturile depe metin2?
Stie cineva idei de jocuri pentru o nunta crestina? as avea mare nevoie...va rog.Astept raspunsuri
Helllppp! nu imi pot indrepta parul cu placa:(, am incercat sa dau cu spuma si apoi sa il indrept, apoi cu ulei de par, nu merge, il indrept si dp 10 min e ca la inceput, cat despre placa, folosesc...? (mai mult)
Ce scoli sunt inchise joi din cauza grevei?(joi 22 aprilie)
Stiti jocuri tip miss bimbo sau lady popular? imi trebuie urgent ...multumesc:*
Ce inseamna mod avion la telefon, cum setez un lg KP170 pe mod avion, unde trebuie sa intru?
Va fi un cutrem foarte mare anul acesta? dar in 2012 ce se va intampla? p. s. marturisesc... sunt foarte ingrijorata si va rog sa nu va bateti joc de mine
De ce se aprinde becul de la pompa de benzina aprins dupa 2-3 km de mers si nu se mai stinge? :D:D
Care sunt taxele pentru premiile de pe lockerz? cat trebuie sa platesti pentru un macbook cu 4000 de ptz?
Buna din nou! Am cateva intrebari pentru voi.:D 1. cum deosebim un dinte de lapte de un dinte matur? 2. daca ai 2 masele cariate ff rau (adica mai ai un sfert din ele) si daca mergi la un dentist, ce...? (mai mult)
Buna:-X! Cine imi da si mie ceva program de antivirus, am multe virusi si vreau ceva antivirus sa nu mai am:(. Cine imi da? Dau fundita;;)
Am o problema...cum pot sa imi schimb parola de la un?
Buna:-*! Este adevarat ca daca de mai mute ori te uiti dupa un baiat si il vei saluta si ii vei zambi atuncia se v-a satura? De ce?:(Oare vrea mai mult sau s-a plictisit de mine? Dureroasa mai este dragostea...? (mai mult)
Deci. vreau sa aflu adresa lui Jose Luis Resendez sau a Belindei, Justin Biber stiti de unde? dau funitza
Am mare nevoie de ajutor vreau si eu un site in care sa pot gasi manualul de teste Chimie organica Bucuresti la Universitatea Carol Davila.Biologia am gasit insa chimie nu gasesc sub nici o forma.nr de...? (mai mult)
Vreau si eu sa aflu numele real acelei fete care joaca in videoclipul... Jusin Bieber-Baby http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4& feature=channel Dau fundita daca cineva imi zice? (mai mult)
Am o casa veche la tara si am baie cu canalizare si as dori sa stiu care sunt normele ecologice care trebuiesc respectate pentru deversarea apelor menajere provenite din utitizarea baii si a bucatariei. La...? (mai mult)
Va rog sa imi spuneti daca a mai plecat cineva in strainatate la munca prin intermediul firmei SC. SMARTJOBS.ANDYO SRL Pitesti? Este o firma serioasa da sau nu? Merci pentru raspuns.
Ce expresi fraziologice cunoasteti cu cuvintele:departe, focul, norocul?
Mi-am instalat CS 1.6 si mana imi este pe stanga(vreau pe dreapta). Am incercat din setari dar nu merge.Am instalat alte CS-uri si tot aceleasi probleme. Ce trebuie sa fac? Multumesc ANTICIPAT!
Daca plec din tara, si imi iau laptopul si modemul(vodafone sau romtelecom) voi avea semnal, va merge netul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!