anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 3 zile catelul meu a decedat. avea 14 ani si este mai mare decat mine. primul catel care l-am vazut a fost el. l-am ingropat la padure.este bine unde l-am ingropat? undeva la umbra.

Răspuns Câştigător
| RainbowChaser a răspuns:

Eu, pe cainele meu l-am ingropat in gradina. Tata l-a ingropat in timp ce mama era la munca. El l-a ingropat adanc in mijlocul gradinii.Mama a pus cartofi deasupra lui... la inceput nu mi s-a parut ok, dar mi-am dat seama ca este bine, din trupul lui sa dea rod.Asemenea si in cazul tau, cainele tau a fost ingropat la umbra intr-un loc plin de viata unde natura misuna de bucurie. Mi de pare super tare...

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este bine unde l-ai ingropat.Imi pare rau pentru catelul tau.Practic ati crescut impreuna.

| IrinaAndreea a răspuns:

Imi pare rau pentru catelul tau, stiu cum e sa pierzi un suflet drag, fie el si canin. sad Da, acolo se va odihni in liniste...

| Derye a răspuns:

Da, e bine ca l'ai ingropat la umbra, astfel nu o sa faca arsuri de la soare. straight face

| mary_4765 a răspuns:

Pai e ft bine, daca padurea e mai aproape poti sa il vizitezi mai des, asta e parerea mea... apropo. imi pare rau pentru catelusul tau

| LifeIsNotPerfect a răspuns:

Daca nu este departe de casa ta atunci este bine daca este departe nu e prea bine pentru ca nu o sa poti sa-i vizitati mormantul

| ByZZy a răspuns:

Imi pare rau pentru tine...sad
da este bine unde l'ai ingropat