anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am auzit ca pe YouTube nu mai exista limita.Cand am auzit asta am pus sa vad repede daca emrge sa pun video-uri mai mare decat 15 minute am pus si toto imi zice ca e prea mare. Ce trebuie sa fac ca sa-mi mearga? Trebuie sa-mi afc alt cont sau ce?

Răspuns Câştigător
| bogdan555 a răspuns:

Utilizatorii care au respectat pana acum regulile YouTube si primesc dreptul de a incarca clipuri video mai lungi de 15 minute vor primi mesajul "Congratulations! Your account is now enabled for uploads longer than 15 minutes" atunci cand dau click pe butonul Upload

5 răspunsuri:
| bogdan555 a răspuns:

YouTube a anuntat ca nu va mai impune o limita in ceea ce priveste durata clipurilor ce pot fi incarcate pe site. De acest privilegiu vor beneficia, insa, numai utilizatorii care au respectat pana acum regulile comunitatii si cele de copyright.

| Mamita a răspuns:

Ceea ce am zis si eu in 2 randurilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu merge, stai linistit ai vazut u video-uri asa mari?
sunt conturi speciale care te lasa mai mult dar nu a u acces si nici alea nu sunt nelimitatetongue

| Mamita a răspuns:

Ba sunt.Scrie pe youtube filme online da pe unul care are o ora si ceva si in dreapta iti apar zeci de videouri cu filme de la mai multi utilizatori care sunt ca si noi.