| DsLonely a întrebat:

Am intrat de pe wireless pe messenger 1 minut apoi am dat inchidere. Dar am uitat sa dau log out si am iesit de pe pagina principala si wireless si am ascultat muzica din telefon.Peste 5 ore ma suna o prietena si imi spune ca am fost toata ziua pe mess. Dar eu am stat decat pe telefon.Stiti cumva cam cat platesc pe ora sau asa ceva informativ?

Răspuns Câştigător
| Intruder19 a răspuns:

Daca nu ai dat log out de pe telefon ramai conectat, chiar daca browserul tau este inchis.

2 răspunsuri:
| spxinsane a răspuns:

Daca ai intrat de pe wireless nu platesti nimic, este gratis.
Cand te deconectezi de pe telefon de la messenger se intampla sa apari la altii in lista ca si cum ai fi online.
Cand te conectezi la o retea wireless nu trebuie sa platesti nimic asa ca nu ai motiv sa iti faci griji happy

| MihaelaDart a răspuns:

Daca ai iesit de pe net mobile nu are nimic, vei platii doar acel minut doar. Asa pateam si eu cand ma conectam si altii ma vedeau ca as fi fost conectata toata ziua, desi eu statusem cateva minute. Ai grija ca este cam scump conectarea internetului de pe tel. Sa nu te trezesti cu o factura+convorbirile... sa te doara capul nu pe tine, pe parintii tai.