anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare despre windows 7 care e diferenta dintre 32 bit si 64 bit? ca eu am acum windowsul 7 pe 64 bit si din 3gb rami raman 1.66 (am un program care arata )da la windows 7, 32 bit cat ram manca? si care e diferenta dintre acesti bitii :? cu ce ajuta daca sunt mai mult? la imagini, claritate?

Răspuns Câştigător
| alexxx a răspuns:

Pai fii atent varianta de 32 bit se foloseste de puterea procesorului, si este mai recomandat, daca ai peste 4 gb ram si iti pui 64 bit pc-ul se va folosi de Rami, si e clar ca din 4 gb ram raman doar 1-2 GB Ram, plus ca multi prieteni de ai mei au avut varianta de 64 bit si se plangeau ca nu ruleaza majoritatea aplicatiilor si jocurilor.acum sunt o multime de lucruri...eu te-as sfatui sa te tii pe varianta de 32 bit asa poti juca si jocuri mai noi...acum e alegerea ta, si nu uita de fundahappy

3 răspunsuri:
| Pinxiee a răspuns:

Cel de 64 bit e mai bine securizat, foloseste toti RAM-ii, insa te ajuta doar in jocuri cu circa 5-6 fps.
Merita 64 bit doar daca ai peste 4GB RAM.

| Pinxiee a răspuns:

Si iti ia din RAM de iti raman 1. 66 pentru ca iti ia placa video din ei si ai aplicatii care mai folosesc din RAM.

| kd35 a răspuns:

Diferenta dintre x64 si x32 este ca win-ul pe 64 de biti este cu siguranta mai optimizat si mai stabil decat cel pe 32 de biti prin urmare poate rula mai bine unele jocuri insa dezavantajul win-ului pe 64 de biti este ca suportul pentru drivere este mai redus. Windows 7 pe 32 de biti consuma minim 1gb RAM. Daca rulezi multe jocuri si vrei sa ai un sistem stabil si bine optimizat iti sugerezi sa ramai la win7 pe 64 de biti e mult mai bun crede-ma