| moniii5 a întrebat:

Am primit un mesaj de la nr 0767497852 in care scria ca am castigat 2000 de euro pentru fidelitate in cadrul promotiei COSMOTE ALATURI DE TINE sh sa sun pentru info line la nr 0768821097

eu cred ca e o farsa

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

E teapa cand vreodata Orange sau cosmote iti vor trimite un mesaj de pe un numar privat(nu ma refer la nr ascuns,ci la nr-ul unei persoane purtatoare de drepturi si obligatii)? ganditi si voi putin, toti vrem sa ne imbogatim peste noapte, dar toti merita sa aiba bani? Faza cu castigul este o golanie!

| RaR a răspuns:

Nu se stie incearca nu rata sansa.

| calubalan a răspuns:

Suna la serviciu clienti COSMOTE cere mai multe relatii! Daca este o farsa cele 2 numere vor fi blocate.

numarul de relatii cu clientii ilgasesti aici: http://www.cosmote.ro/ro/support.aspx?ns=-10008

| Michelle13 a răspuns:

Tu suna la nr oficial a lui Cosmote si intreba daca este asa promotie si daca e adevarat ca tu esti castigatorul sau du-te la centru lor.Eu consider ca e o farsa mare dar nu strica sa verifici asa ca sa fii tu cu inima impacata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa e...

| marius228 a răspuns:

Nu e farsa e TEAPA! Iti raspunde unu care vorbeste frumos si iti promite un premiu apoi te pune sa cumperi cateva cartele cosmote si sa le trimiti codul de reincarcare pentru a face dovada ca esti client fidel bla bla bla... isi incarca ei cartelele si apoi nu mai raspund la telefon.

| marius228 a răspuns:

Poti suna sa te covingi dar nu te lasa pacalit... Bafta!