Cel mai bine e sa faci comparatie cu ce faci tu pe pc si ce face varul tau! si ai sa vezi diferenta! Nu mai instala programe aiurea de pe net.Si nu asculta ce a spus RS4 la treaba cu 30 gb! daca ai hardul mare poti folosi mai multa memorie in C, pentru a evita sa ramai fara spatiu la primul joc instalat in C.Foloseste YourUninstaller programul pentru a dezinstala programe! cand dezinstalzi un program normal din windows el isi lasa amprentele in registri.Cu YourUninstaller il curata complet.Si totusi eu am incercat sa ii curat pc la un prieten si i l-am facut perfect, mergea super repede, dar daca nu stia sa aiba grija de el...mereu avea desktopul plin de iconite de la instalari de emoticoane, reclame, add-onuri.Trebuie sa stii sa til tii curat
Trebuie sa inveti sa il menti curat! ai nevoie de un antivirus bun (recomand kaspersky) si de programe utilitare gen "tuneup utilities"
Fara antivirus instalat nu ai ce cauta pe net, nu instala tot felul de programe de care nici nu ai auzit, doar le gasesti pe net! Sa ai doua partitii cel putin, nu pune windows-ul pe o partitie mai mare de 30 GB (C)! Bafta!
Antivirus am bifdefender cu licenta cumparata.si are dreptate ady ca eu imi iau cam tot felul de programe.in general jocuri si il bul; esc