| madalina19e a întrebat:

Am un Samsung Galaxy S. l-am conectat prin usb la pc, de atunci a ramas blocata pe tel notificare cum ca usb-ul meu este conectat.De atunci am probleme cu el, mi s descarca bateria mult mai repede, iar atunci cand il bag la incarcat nu arata ca se incarca din cauza ca usb-ul figureaza ca fiind conectat si incarcatorul se conecteaza in acelasi loc cu usb-ul... daca stie cineva ce trebuie sa fac... l-am si resetat dar degeaba mi s-a sters jurnalul, agenda si cam atat.nu s-a intamplat nimic altceva. Ma poate ajuta cineva va rog? FUNDA

3 răspunsuri:
| winter a răspuns:

Tinel inchis 1 ora dar scoatei si bateria din telefon.telefonul a mai fost oprit de tot vreodata?

| madalina19e explică:

-andragirl -

Nu descarcatul e problema. eu am o problema de soft probabil, ideea era ca din cauza faptului ca usb-ul apare mereu conectat(si incarcatorul intra in acelasi port cu usb-ul) nu mi s mai incarca deoarece nu recunoaste incarcatorul mereu, si il vede ca pe un cablu de date.

| Tacii a răspuns:

Nu are legatura cu descarcarea telefonului...si eu am tot un Samsung galaxy mini black si tot asa repede mi se descarca.asa at toate telefoanele de acest gen...nu nu ai ce face cu el. du-l la magazinul de unde l-ai luat sa vada ce are.SUCCES!