anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Animalele cand mor se duc in rai sau altundeva? A murit catelul meu si nu ma pot opri din plans, avea doar 4 luni crying

Răspuns Câştigător
| Gregory a răspuns:

Buna! Numai Dumnezeu stie... Fii tare si incearca sa treci peste acest moment cu rabdare. Impartaseseste dragostea ta celorlalte animalute (daca mai ai) sau cumpara-ti unul nou. Asa vei trece mai usor peste acest moment.
Iti urez mult succes + un pachet de ganduri pozitive happy

35 răspunsuri:
| DenysaLove a răspuns:

Buna,si mie acum 4 ani mi-a murit cainele cand avea 1 luna calcat de masinasad. Cred ca 3 luni am plans seara de seara pana cand mi-am cumparat un alt caine(tot pechinez) insa sincer daca gandeam mai bine atunci nu mi-as mai fi luat un alt caine deoarece acum imi dau seama de responsabilitatea pe care o am fata de caine, cand e sa plec in concediu cu familia ma gandesc cu groaza ca nu stiu unde sa-l las s.a.m.d(noroc ca il mai las la tara la bunici) si multe alte lucruri de acest gen.Sincer parerea mea este sa nu-ti mai iei nicio pisica/caine deoarece odata si odata tot va trebui sa va despartiti si iar vei suferi.
Si ca sa iti raspund la intrebare:
Eu de atunci mi-am bagat in cap ca Reddy(catelul care a murit la 1 luna) este in Rai cu Sf Maria impreuna cu mamaie si tataie care au murit si ca Sf Maria il tine in bratehappy stiu ca pare copilaresc dar asta ma face sa ma simt mai binehappy

| CornisRaul1995 a răspuns:

Te inteleg perfect! Chiar azi a murit si cainele meu crying

| Stirbu_Ana_1960 a răspuns:

Azi s-a înecat și cățelușa mea de7ani,era așa de cuminte și vană șoarecii și sobolanii?

| Mihai_Florin_1982 a răspuns (pentru anonim_4396):

Și al meu a murit ieri în brațele mele avea 7 luni cum ai trecut de durerea asta? Eu nu mai rezist

| Mihai_Florin_1982 a răspuns:

Salut cum ai trecut de durerea asta eu unu nu mai rezist mi-a murit ieri cățelușul de 7 luni off ce durere