| RaVuL a întrebat:

Buna am 15 ani 63 Kg si 1, 70 m. Ce imi sugerati pot sa iau Creatina pentru cresterea masei musculare si daca iau asa in fiecare zi timp de 2 saptamani sau de o saptamana are ceva daca ma las dupa aceea?

3 răspunsuri:
| benny a răspuns:

Daca vrei sa faci muschi trage de fiare dar dupa 18, 19 ani, daca o incepi cu pastilele de la varsta asta nu te apuca 30 de ani laughing daca nu sti cum sa folosesti creatina nu incerca o sa ai probleme de sanatate happy

| seby005 a răspuns:

Am inteles ca cretinina nu are efecte adverse este facuta din proteine din lapte, dar la adolescenti e cam periculos am auzit ca fac cosuri asta daca e luata in exces cred ca 2 saptamani nu face nimic rau, masa musculara nu regreseaza dupa aceea, aceasta nu retine apa in tesuturi. numai bine

| JustMe_8048 a răspuns:

Man fi calm nu luat toate prostiile ca te umfli degeaba si in plus is scumpe si nu dau nici efect.decat sa dai banii pe creatina fa-ti abonament la sala.sau apucate de sport acasa.eu am tot 15 ani 1.80m si vreo 60 de kg.dar fac sport...ii cel mai recomandat. daca vrei sa fii sanatos.asa de la produsele alea te poti imbolnavi.consuma proteine naturale din lapte oua banane etc...mananca carnita si te vei face mare Bafta