| Diia_5712 a întrebat:

am de prezentat un asa zis,, referat,, la TIC rolling eyes si trebuie sa prezint BS Player'ul, gen,, primul buton din dreapta de sus duce la subtitrari,, sau primul din dreapta iese din Bs,, Bine, eu am zis asa ca si chestiehee hee sper sa intelegeti ce vreau. Ajutor sad Ms anticipat happy

1 răspuns:
| edy132 a răspuns:

BS Player este un probgram comercial care are si o versiune free. Bs Player este un program care este destina pentru vizualizarea filmelor (in diferite formate) in special, insa suporta si formate mp3, dar nu are suport pentru playlist. Este nu program care nu necesita multe resurse fiind intuitiv cand vine vorba de functiile sale.Programul este foarte raspandit si utilizat de majoritatea persoanelor si pe plan mondial fiind disponibil in multe limbi (inclusiv romana). Acesta suporta impreuna cu filmele si subtritari pentru filme, o optiune care este de mare ajutor necunoscatorilor de limbi strain si le poate cauta singur pentru anumite filme pe unele site-uri care el le are integrate in softwer de catre producator.