| Ellutza16 a întrebat:

Buna am nevoie de voi! In noiembrie am facut 18 ani si mi-am pierdut buletinul inainte de venirea craciunului cu cateva zile dar nu stiu cum am reusit sa-l pierd pentru ca era pus bine in portofel. Nu am fost sa-l declar pierdut pentru ca era tarziu trebuia sa inceapa sarbatorile am zis ca acum dupa sarbatori. Buletinul nu era schimbat pentru ca era valabil pana in 2016. mi-am schimbat adresa la casa si a trebuit sa-l schimb pe la 15 ani asa ca la 18 nu l-am mai schimbat are ceva? trebuia schimbat neparat?

Răspuns Câştigător
| Danzell a răspuns:

Pai da are. daca adresa de pe buletin nu corespunde cu cea reala, buletinul nu mai e valabil. ma rog teoretic n-are nimic daca nu verifica nimeni.
oricum ar fi, ai obligatia sa il declari pierdut la politie. la fel si pentru faptul ca ti-ai schimbat adresa de domiciliu.

nu de alta dar buletinul pe care l-ai pierdut poate fi folosit pentru furt de identitate.

2 răspunsuri:
| Pitian_Florinel_1982 a răspuns:

Ar trebui sa il declari repede pierdut pentru ca cineva ar putea fi periculos. Funda?

| Gabi19971983 a răspuns:

Pai prima daca declara-l disparut! laughing
Apoi du-te ca la 18 ani trebuie neaparat sa iti schimbi buletinul.
Asa e cursul: la 14 ani, apoi 18 ani, apoi tot peste 10 ani.
Si in cazurti mai speciale cand te muti sau cand ti-l pierzi, sau cand te casatoresti.
Succes!
Funda?