| andreeaciubotaru769 a întrebat:

Buna! am si eu o întrebare, o nelămurire destul de importantă
am împlinit 18 în luna mai.
eu sunt la liceu, în mai când am împlinit 18 ani diriginta m-a pus sa fac un dosar de prelungire a alocației pentru ca încă sunt la liceu,alocația mea a intrat doar în luna iunie iar ulterior nu am primit nimic,diriga ne a trimis un link in care sa punem datele noastre pentru prelungirea alocației însă eu si colegii mei am vazut ca nu primim nicio confirmare a dosarului nostru asa ca eu și alți colegi am decis sa mergem la casa de asigurări la partea de asistență socială pentru a depune fizic un dosar iar doamnele de acolo mi au spus ca scoala mea nu a trimis niciun dosar si ca multi elevi au mai venit.
Problema mea este următoarea,când am depus dosarul fizic am trecut adresa mea de domiciliu de la momentul acela, ulterior pe mine nu a avut cine sa ma ia în spațiu si am fost luată de mătușa mea în alt sat fiindcă eu locuiesc cu tata în chirie. când am depus dosarul la casa de asigurări am depus cu buletinul actual din alt sat, întrebarea mea este ..credeți ca mi au suspendat alocația de tot? nu am primit nimic din iunie,eu i-am spus acelei femei aceste detalii dar nu era atentă, mi-a spus doar ca prima lună în noiembrie posibil să îmi vină fizic iar ulterior îmi va intra alocația pe card, mi e teamă ca din cauza faptului ca primul dosar a fost depus cu datele de pe buletinul vechi sa fi încurcat procesul si sa rămân fără alocație. când am mai fost sa vorbesc despre asta m au dat afară au spus ca nu au timp de toti copiii ..am nevoie de acea alocație
poate a mai fost vreun părinte sau vreun copil în această situație si mi poate oferi un sfat!

4 răspunsuri:
| PureceOvidiu a răspuns:

Te ajut eu, lasa-mi un Instagram

| andreeaciubotaru769 explică (pentru PureceOvidiu):

Andreea.milea2905

| PureceOvidiu a răspuns (pentru andreeaciubotaru769):

Ti-am dat urmarire, da-mi tu mesaj cand poti ca tu nu poti primii

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi si faci plingere la politie si ei trebuie sa vina la școală sa ancheteze cazul, sigur profesoara ta nu a trimis nimic catre casa de asigurari si primarie, si atunci nu primesti banii. De ce nu te ajuta tatal tau sa mearga cu tine la casa de asigurari la primarie la dgaspc sa faca cereri si sa se rezolve situatia ta.