| Iraida_7923 a întrebat:

Am si eu o problema;"acum un an am observat, mergand printr-un magazin cu mama mea, la un moment dat am vrut sa o ating si cand a ajuns mana mea pe a ei(beng)o flama si senzatie de curentare.De atunci pana acum, a fost ok, nimic de genu.Acum o saptamana stand in masina cu un prieten am patit acelasi lucru, de trei ori la rand. Pur si simplu ne-am atins si (beeeng)aceiasi flama si curent, dar de data asta am ramas si cu un mic semn, pe portiunea de piele unde ne-am atins, pe mana stanga a ramas ca o pata neagra de cenusa, ca si sum ar fi ars ceva pe piele(sunt foarte buna prietene cu baiatul respectiv, ne cunoastem de cand eram copii, si purtam haine diferite). Lucru ciudat, pentru ca persoanele cu care am avut aceste experiente nu au mai patit asa ceva si erau uimite.De multe ori am patit si cu diferite obiecte, nu inteleg de ce patesc lucru asta. Ce ar trebui sa fac sa scap de asta, si de ce se intampla asta? Nu este un sentiment tocmai placut, ba chiar enervant si chiar dureros, de asemenea ma sperie.Va rog! as vrea un raspuns cat mai rapid.MULTUMESC!".

Răspuns Câştigător
| pinkpupix a răspuns:

Din ce spui nu mi te pot inchipui decat ca pe un om cu adevarata energie, nu mi se pare nimic anormal, toti suntem asa numai ca la tine este putin mai accentuat. Nu ai de ce sa te sperii, unele persoane lipesc obiecte de ele, au bioenergie si la tine poate fi tot ceva de genul. Du-te la un expert in bioenergie, o sa te ajute sa deslusesti ceea ce ti se intampla. Stiam ca iti poti chiar masura energia de care dispui. Iti urez succes, deoarece sunt sigura ca te vei redescoperi.

2 răspunsuri:
| matrixismyname a răspuns:

Se numeste energie electrostatica. Daca porti incaltaminte cu talpa de cauciuc si haine care au material sintetice organismul tau se incarca (pozitiv sau negativ) si in momentul cand atingi un obiect impamantat (metalic, sau persoana) te descarci in el, chiar e un fel de curentare. Nu-ti face griji, urmele alea iti trec.

Fenomenele astea sunt foarte frecvente iarna si in sezonul rece deoarece ne imbracam cu toate porcariile sintetice si incaltaminte cu talpa de cauciuc care ne cam izoleaza de pamant (nu suntem impamantati)

In caz ca n-ai inteles, impamantarea inseamna o conexiune cu pamantul, un loc unde sa se descarce energiahappy

| Adix232 a răspuns:

S-ar putea sa ai boala copiilor