Eu as face un scandal de zile mari.In primul rand nu e proprietatea lui asta sa-i intre bine in cap si directorului e bunul tau pentru asta ii poti da in judecata ok ei au citit regulamentul la inceputul anului dar nu cred ca tea pus sa semnezi ceva. Poti sa-i spui verde in fata
Parca am fi pe timpul lui Ceausescu! E democratie, n-am voie sa vin la scl cu telefonul? Doar nu e o arma
Vorbeste cu parintii tai sa vorbeasca cu profesorul si o sa ti-l dea ![]()
Am avut un coleg la care i l-a luat si nu i l-a dat decat peste vreo 15 zile
, nu a vorbit cu parintii pentru ca mai avea telefoane
Daca regulamentul scolii spune ca nu ai voie cu telefon atunci nu ai ce face.e dreptul si obligatia lui sa ti-l ia.dar daca nu spune despre asta in regulament poti veni si cu 10 telefoane si sa le tii pe banca ca nu are voie sa ti le ia.mai poti sa iei putina atitudine si sa il refuzi dar asa risti scaderea notei la purtare. daca nu reusesti cu nici una din variante incearca sa te pui bine pe langa el si roaga-l frumos sa ti-l dea.
In primul rand sa fi mai atenta la orele de lb romana ca sa scrii corect pentru ca ai numeroase greseli de ortografie![]()
O sa ti-l dea inapoi, vor doar sa te sperie stai linistita
Si noua ne faceau profesorii la fel la inceput
Buna.
Nu poti decat daca merg parintii tai la scoala.
Spune-le ce le-ai spus si aici ca v-a spus ca nu aveti tel. si v-a intrebat ca e ceasul' si sper ca asa sa ti-l dea.
ps: vorbeste cu parintele cel mai indulgent[cel imi bun
]
Sper ca te-am ajutat![]()
paa:*
Spune-i sa-ti arate regulametul scolii si daca in regulament nu scrie de telefoanele mobile ca se pot confisca at ii zici ca nu are nici un drept sa ti-l ia
Vorbeste cu parintii.si spune-le sa mearga la scoala sa-ti ia telefonul, pentru ca lor sigur il vor da
ca nu au ei ce face cu el
.sau a zis asa doar la nervi si atat
puup :*
Buna!
Uite, multi dintre noi avem unii profesori mai dificili.Tu trebuie doar sa stii cum sa il abordezi pe acel profesor. Poti sa ii ceri scuze.Si sa ii spui ca nu se va mai intampla. Poate, pana la urma i se va face mila de tine.
Daca acest profesor nu intelege chiar deloc si nu vrea sa ti-l dea sub nici o forma...ai putea discuta cu diriginta ta, si sa ii spui si ei ca nu o sa mai umbli cu el in ora, si ca a fost o greseala ca l-ai avut.spune-i ca ai foarte mare nevoie de el. Poate asa te va intelege... Daca chiar vrei sa nu se mai repete aceasta intamplare, asigura-te ca telefonul tau este ascuns pe undeva prin ghiozdan si atunci cand vrei sa vb de pe el ascunde-te in baie, sau oriunde.soooo.~take care~
Sper ca te-am ajutat:*
Succes!
Fundita?
Spune-i ca te suna cineva, o matusa din strainatate, iubitula tau, un unchi...
Si mai inventezi u ceva pe acolo![]()
La noi la scoala nu e voie cu tel dar avem profesoare frt bune![]()
Cereti scuze si promite ca nu se va mai repeta. ar trebui sa te ierte si sa til dea inapoi