| amitzica a întrebat:

cine are tel LG? spuneti-mi cum merg daca au semnal daca tin si din astea.ca vreau sa imi iau unu cu touchscreen. pup big grin dau funda la cele mai bune.pe net nu gasesc nimic si cer parerea voastra

Răspuns Câştigător
| deny a răspuns:

E foarte bun eu am LG gd 510 cu touch is rezistente au semnal bun poti vedea filme jocuri e super

9 răspunsuri:
| Biank_7620 a răspuns:

Buna happy
Deci eu am un tel LG kf700 big grin
Touchscreen sa srtii ca e foarte senzibil si mere chiar foarte bine...
Il am de 1 an si ceva...deci tine tongue
Semnal. Are normal.tot timpu.
Dar Eu tot Nokia prefer.big grin

fundita?batting eyelashes

Ai grija ce Tel alegi tongue

| mnia a răspuns:

Crede-ma ca nu merita...sunt destul de grosolane.Alege mai bine Samsung corbi.Eu detin un Lg GT505 si m-am plictisit de el in mai putinde o saptamana.Nici macar n-am gasit culoarea care mi-ar placea...in Romania, din cate stiu, s-a comercializat doar in doua culor, un roz pal si un gri, pe langa SUA unde erau 4 culori: roz pal, gri, alb, negru.

| Pufuleteeeee a răspuns:

Ciao si eu am un LG si e ff bun te sfatuiesc sa iti iei si tu al meu e tot cu touch screenbig grin

| Xcel98 a răspuns:

LG KP500 e ieftin si bun.big grin

| Xcel98 a răspuns:

LG kp500happy

| Xcel98 a răspuns:

Lg Kp500.

| loving3112 a răspuns:

Din cate stiu eu bateria nu tine foarte mult.Nokia sunt cele mai bune pentru semnal

| AηdeLle a răspuns:

Buna!happy
Eu am un LG, KF510, acum depinde sh` de model, dar cu al meu nu am avut probleme, semnalul e destul de bun, iar mie bateria imi tine maxim 6 zile, daca nu ascult muzica, sh` alte dastea.Eu te sfatuiesc sa iti iei unul, cu touchscreen, din cate am auzit eu st destule de bunehappy
Pa`pa!

| amitzica explică:

Eu vreau sa imi iau LG-urile kp500 sau 510. cel mai mult 510 ca pe ala am pus ochii de o luna