| pazy a întrebat:

Buna desi sunt membra noua aici doresc sa pun cateva intrebari daca se poate.nu cunosc pe nimeni in anglia insa doresc sa merg sa lucrez acolo, limba o stiu, nu cred ca asta ar fi o piedica insa nu stiu sunt putin speriata adica as dori sa stiu cum e viata acolo? cum sunt persoanele? salariile in general? daca se gasesc locuinte de inchiriat si cam ce preturi au? mi-ar placea mult in manchester...va rog mult daca se poate sa-mi dati niste raspunsuri.multumesc

2 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Eu nu sunt in Anglia sunt in Paris dar tot strainatate e si una si alta, daca nu ai acte sau o cunostinta acolo iti va fi foarte foarte greu, chiria nu prea se da asa pe ochi frumosi daca nu ai acte nu au incredere sa iti dea casa, munca daca nute recomanda cineva e greu, preturile nu cred ca sunt exagerate, ca dupa fiecare buzunar, dar pana prinzi la buzunar e foarte greu.

| zuzukaeu a răspuns:

Am o prietena in anglia, zice ca viata e frumoasa acolo, oamenii sunt buni, se gasesc locuinte de inchiriat dar nu stiu preturile.stiu ca esti putin speriata dar asa e la inceput pana te acomodezi, bafta.