| Antonia90 a întrebat:

Este vreo problemă cu site`ul? De ceva timp, tot am doar 103 răspunsuri, 29 de intrebări.Cred că acum trebuia să am peste 120 de răspunsuri şi peste 30 de intrebări.
La voi e la fel?
O zi bună!

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Da, si la mine e aceeasi problema. rolling eyes Nici punctajul nu mi s-a schimbat de vreo 4-5 zile. Dar nu-mi fac griji, stiu ca intr-un final se va rezolva.winking day dreaming

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Mersi! winking

| AdiSR a răspuns:

Se actualizează mai greu. Nu te preocupa prea tare.

| gabriela a răspuns:

Da, e si la noi asa. ai rabdare se rezolva... cu siguranta!

| xSoaked a răspuns:

Da, si la mine. Eu cica am 13 raspunsuri dar am peste 35. Si cica am 1 intrebare, dar am 4 thinking

| Angiutssa a răspuns:

Nici mie nu mi se actualizeaza raspunsurile.In schimb se actualizeaza punctele din ultimile 7 zile, care sunt din ce in ce mai multe, dar totalul de puncte ramane acelasilaughingO sa se rezolve in 1-2 zile. O zi buna si tie!happy

| adry_4721 a răspuns:

La mine da la mine nici punctajul nu se schimba si eu trebuia sa am 15 intrebari si imi apata 11 sau la raspunsuri imi apata 77 cand ar trebui sa am 106 nu stiu nici eu de ce. pupkiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica nu ti se afiseaza raspunsurile sau doar nu s-au luat in calcul la numarare?
Stai linistita, abia dupa 1-2 zile se calculeaza si punctele, si raspunsurile/intrebarile happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pare ce TPU are din nou probleme. Nu se mai întâmplase de mult.Stați liniștiți totul revine la normal supa câteva zile deși prin decembrie am fost asa vreo 2 săptămâni.

| maryam a răspuns:

Da.doar ca la mine este mai grav. am raspuns la mai multe intrebari, si am si eu o intrebare, dar la mine este 0intrebari, si 0 raspunsuri(((((((((