Atunci cand ai setarile pe FB sa le permita prietenilor tai sa posteze pe FB-ul tau, se intampla ca vreunul sa-ti posteze material inadecvat pe FB si FB-ul te blocheaza pe tine.
O alta varianta este ca unul din prietenii de pe FB sa aiba contul deja preluat de un hacker care spamuieste in stanga si dreapta.
Toate astea se intampla cand TU dai voie tuturor prietenilor tai sa-ti posteze pe FB-ul tau.
Daca nu le dadeai voie si limitai accesul, doar ca tu sa postezi si ei doar sa citeasca, atunci nu mai aveai spam de la altii pe FB si nici contul inchis.
Ce poti face acum?
Contactezi ADminul FB-ului si le ceri reactivarea contului.
Pai tocmai ca aveam pana si pe cronologie daca voiau sa imi posteze trebuia sa dau tot eu accept ca sa le afisez pe perete, nu inteleg oricum ce s-a intamplat. Cum as putea sa-l mai reactivez acum ținând cont ca nu pot intra pe cont.
"This message is no longer available because it was identified as abusive or marked as spam." Am intrat pe contul cuiva care vorbea cu mine zilnic si asta apare la conversatie.
Am intrat pe Facebook ul cuiva care vorbea zilnic cu mine si asta apare la mesaje." This message is no longer available because it was identified as abusive or marked as spam. "
In cazul asta, unul dintre "prietenii" tai, te-a raportat la FB si contul ti-a fost blocat.
Fa-ti un alt cont de FB si ai mare grija cui mai permiti sa-ti fie prieten pe FB.