| DouaPuncteD a întrebat:

Bunaoh go on. O noua deprimare de-a meastraight face. Nuj frate ce e cu minethinking Sunt trista mereu. N-am chef de nimic si de nimeni. A venit vacantasad. Deja mi-e dor de prietenele mele, colegi.si de EL:X Baiatul care-mi placesad.

Macar un sfat ceva? LE primesc pe toate...sigh

Multumesc anticipatbig grin

Răspuns Câştigător
| ciufiXXXXXX a răspuns:

Pai in primul rand incearca sa vorbesti cu cineva despre asta(nu o tine pentru tine). in al doilea rand inceraca sa te vezi cu prietenii mai des, sa mergi la disco, etc...incearca sa nu te mai gandesti la depresie.eti tanara, ai toata viata inainte!big grin

hai curajbig grin:*

imi dai plzzz funditapuppy dog eyes

5 răspunsuri:
| 5p1k3 a răspuns:

Vacanta ar trebui sa fie un bun prilej sa fii mai aproape de ei/ele, sa iesiti tot timpul sau ai putea sa meditezi asupra vietii. Deprimarea duce la singuratate sin inchiderea in sine, incearca sa te cunosti pe tine insuti.

| 5p1k3 a răspuns:

Cristina nu e obligatoriu sa fie buni prieteni. Chiar daca tu tii la el nu e neaparat sa simta si ei la fel; persoanele sunt la fel de false ca un balon - are forma dar n-are continut; il spargi si surpriza, nimic, dar cine stie poate tu esti norocoasa si gasesti ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa vorbim.Si eu ma simt cam la fel.
Trimite`mi idul tau pe privat si discutam pe messenger.
Bafta`!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Offf...ca sa nu mai fii trista ppoti asculta melodii care sa te faca sa te bucuri sa iti dea viata, sa te vezi cuu prietenele tale sa ai activitati cu eleethinking Bafta!:*

| AmIntrebari a răspuns:

Te cheama Emonela?