| beea29 a întrebat:

o intrebare pentru cei care au papagali.Deci, am auzit ca pentru copii afecteaza puful de papagali, este adevarat? Ce mananca papagalii? Cat costa un papagal? Ce nume i-ati pus? Funda va rog, spune-ti adevarat, fiind ca de 1 Iunie vreau sa imi iau si eu unul. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| RoxxuInna a răspuns:

1. Nu este adevarat.
2. Ce fel de papagal vrei? Eu am perus si ii dau seminte Kiri Kiri costa cam 3, 50-4, 50
3. 25-30 lei
4. O cheama Pachitahappy
Inafara de semintele de mei le poti da fructe precum mar, kiwi, para, pepene; malai amestecat cu ou fiert(pisat...)sa nu le dai paine.aaa...pe timp de vara le poti pune intr-un castronel/farfurie putina apa dar calduta si le-o bagi in cusca pentru ca isi fac singuri baie.
trebuie sa le faci curat in fiecare zi, sa le scimbi apa in fiecare zi dar apa sa nu le-o pui prea rece...sa le mai dai drumul din cand in cand, le place muzica.
sa vorbesti cat mai mult cu ei...sa-i scoti la soare (cand se poate)

| Bııa69 a răspuns (pentru RoxxuInna):

Paine le poti da pufuleti nu poti pentru ca baietelul meu a mancat si mananca paine si nu are nimic.

| RoxxuInna a răspuns (pentru RoxxuInna):

Chestia cu painea am auzit-o recent. Eu sincer ii dau cam orice pentru ca atunci cand ma vede ca mananc ceva face urat daca nu ii dau si ei.hee hee

7 răspunsuri:
| beea29 explică:

Care perusi vorbesc? Fetele sau baietii?

| DLeonard a răspuns:

Nu cred ca afecteaza puful. Pretul depinde de rasa pe care ti-o doresti. Eu am avut 2 perusi pe care i-am numit Coco si Poli.

| Tzitzi12 a răspuns:

Puful nu afecteza, doar daca este alergic, eu am un mascul si i-am pus numele Kiki, am mai avut alt mascul si il chema Cocolino. Il poti hrani cu mei, dar ii poti da si fructe, gen mere, pere, etc. al meu mananca si paine... firimituri mici.

| Bııa69 a răspuns:

Puful de papagali eu stiam ca nu afecteaza si daca vrei sa iti spun ce mananca papagalul si cat costa trebuie sa imi spui ce rasa ai vrea sa cumperi. Poti sa ma contactezi la adresa mea de e-mail biancafuiorea@yahoo.com si iti voi spune mi multe big grin.Eu am doi perusi fata si baiat, baietelul e cel din fotografia avatarului TPU!

| Bııa69 a răspuns:

Baietii vorbesc, pe al meu il cheama Papy si pe fata Pyky baiatul il am de 3 ani stie sa isi zica numele zie foarte multe dar fetita de cam 6 luni prima a murit iar a doua a inceput sa ciripeasca dar nu vorbeste.