Si-a dat seama ca si el te place, chiar daca i-a fost rusine oarecum sa recunoasca. Incearca sa faceti o conversatie pe mess si sa aduci ca subiect chestia aceasta cu placutul, atunci poate o sa ai placuta surpriza de a-ti spune ca te place si el, cat despre faza cu zambitul, da, ii pasa de tine. iar de aici numai e mult pana la urmatorul pas! :* succes si pupici :*
Raporteaza-ma ca o sa iti spun:
Mi se rupe de fundita ta!
Nu ai mai mult de 14 ani!
Ai niste intrebari de rahat! e valabil si pentru majoritatea de varsta ta.
Pai de unde sa stim noi ce gandeste junioru ala?
Si ma mai mir de ce se duc rand pe rand de pe acest site[care acu o juma de an... un an, intram cu cel mai mare drag... acu intru cu cea mai mare scarba, cand vad tentativele astea de intrebari.] toti oameni de respect, cu bun simt si care te ajuta cu cea mai mare placere.
Depinde ce fel de zambet. Daca era batjocoritor sau nu. Daca te-a trecut in alata lista (de mess presupun) poate vrea sa iti arate ca tine la tine. Sincer, cred ca incerca sa fac un fel de prim pas prin acest lucru. Poate acea colega incercand sa-ti faca un rau ti-a facut un bine.
Pai e foarte posibil sa te placa
adica va intelegeti bine...deci tine la tine si sigur ii pasa
acum cum a aflat ca il placi si daca ti-a zambit dupa aceeasi te-a trecut in alta lista...inseamna ca te place si vrea sa fie ceva intre voi
app cati ani ai
?
Pentru ultimul raspuns care m-a intrebat daca nu sunt din bobocica vreau sa-i raspund ca nu nu sunt ci sunt din Chisineu-cris judetul Arad.Cred ca m-ai confundat cu cineva si sincer nu sunt din bobocica!
Daca nu te placea, te evita ~ nu mai facea rost de id-ul tau, nu mai zambea la tine :X. Poate si lui ii placea de tine, dar nu stiam cu sa-ti spuna:X. Daca a facut rost de id-ul tau, evident ca ii pasa d tine
:X. Poate ve-ti fi impreuna :Xintr-o zi! Iubiti-va mult:X