| rebel1225 a întrebat:

Buna TPU intrebarea nu cred ca inseamna nimic dar poate da am visat ca mama mea sa pupat odata cu alt cineva ce inseamna ca eu am 10 ani si sper ca stiti de ce ma sperie

Răspuns Câştigător
| sebitzu007 a răspuns:

Visele nu semnifica nimic ci sunt doar gandirea creierului tau transpuse in imagini.
Deci stai linistit nu se intampla/semnifica nimic.

6 răspunsuri:
| Dar1a a răspuns:

Buna,Darius avand doar 10 ani e normal sa te sperie asa ceva dar totusi fi precaut nu se stie....copiii (pana la 11 ani) simt sau chiar viseaza cand ceva nu e inregula in familie.Dar nnu pot sa zic mai mult deoarece mi-ar trebui mai multe informatii, de exemplu sunt certuri intre parintii tai sau mici neintelegeri? Poate doar asa ai visat...:-D nu te speria

| TheKittyCatGirl a răspuns:

Fii calm. Visele sunt ''povesti'' ale subconstientului tau. Acesea pot fii dupa fapte reale (daca ti s-a intamplat) si ireale (daca nu ai participat sau apar lucruri fabuloase ca unicornii etc) si acel om poate l-ai intalnit dar nu iti mai amintesti. Se intamplawinking Si daca sunt certuri in familie poti fii afectat si visa d-astea. O inttrebare: Tipul ala, daca nu sunt indiscreta, este un cunoscut?

| Panda11Purple a răspuns:

Poate ca persoana care era in vis, cu mama ta, o cunosti. Si intr-un fel, te sperie, sau il vezi des. Si eu am patit-o, nu semnifica nimic. Cauta in dictionar de vise cuvantul " sarut "
E doar un vis, in orice caz, daca il cunosti, intreab0o pe mama ta, dar ar fi cu el intr-o viata. Asa in gluma, si vezi ce zice. Succes!

| awspam a răspuns:

Tu visezi cam mult, mama ta face ce trebuie sa faca

| rebel1225 explică (pentru TheKittyCatGirl):

Da

| Lisa01 a răspuns:

Visele nu au treaba cu realitatea.Lucrurile care le vezi in timpul zilei se localizeaza undeva in subconstient si iti creaza noaptea vise. Probabil ai vazut ceva de genu in timpul zilei si ideea s-a transpus in visul tau.Stai linistit.Bafta