Http://ro.wikipedia.org/wiki/Taurin%C4%83 - Contine taurina adica aia ce vezi in linkul ala, :))mai conteaza daca e buna la gust?
Taurina este un acid aminoetilsulfonic prezent în secreţia biliară. Împreună cu colina formează acidul taurocolic. Se prezintă sub formă de cristale albe, solubile. Acest aminoacid este produs şi de organismul nostru, în special în muşchi, creier, inimă şi sânge. O persoană care cântăreşte 70 kg are în mod natural aproximativ 70 g de taurină distribuită în tot corpul, adică de 70 de ori mai multă taurină decât o cutie de băutură energizantă, care conţine 1000 mg.
Uneori, în condiţii de stres sau de efort fizic, organismul uman elimină prin urină o cantitate mai mare de taurină şi e posibil astfel ca această substanţă să nu mai fie sintetizată suficient. În acest caz putem recurge la consumul unei băuturi energizante pentru a compensa deficitul de taurină.
Este o substanţă vitaminoasă. In anul 1827 cercetătorii au separat pentru prima dată aminoacidul taurină din bilă de taur. Însă de abia recent a fost descoperit rolul lui în calitate de component alimentar necesar menţinerii sănătăţii, îndeosebi pentru sugari. Organismul nostru poate sintetiza taurina, la fel ca şi carnitina, transformând alţi aminoacizi, cum sunt cisteina şi metionina.
Nu e urina de taur!
Taurina=acid organic obținut prin descompunerea acidului taurocolic, prezent în bilă, în țesutul pulmonar și în mușchi.
Da e adevarat, numaica e amestecata si cu alte ingrediente(dar putine)-nu numai tu ai baut urina de taru ci si eu si altii
Din cate stiu eu parca sperma de taur asa scrie pe doza
sau urina
dea oricum e facuta ori din sperma ori din urina de bou sigur
Nu este adevarat.
Sunt facute din taurina care se obtine prin descompunerea anumitor tesuturi din bila.
Taurina este un acid aminoetilsulfonici prezent în secreția biliară. Împreună cu colina formează acidul taurocolic. Se prezintă sub formă de cristale albe, solubile. Acest aminoacid este produs și de organismul nostru, în special în mușchi, creier, inimă și sânge. O persoană care cântărește 70 kg are în mod natural aproximativ 70 g de taurină distribuită în tot corpul, adică de 70 de ori mai multă taurină decât o cutie de băutură energizantă, care conține 1000 mg.
Uneori, în condiții de stres sau de efort fizic, organismul uman elimină prin urină o cantitate mai mare de taurină și e posibil astfel ca această substanță să nu mai fie sintetizată suficient. În acest caz putem recurge la consumul unei băuturi energizante pentru a compensa deficitul de taurină.
Urina iti da stare de adrenalina (o stare nervoasa,nu suporti nimica,esti doar u sarind intr-o prapastie, o adrenalina ce nu o poti stapani) dar eu cred caci au o legatura urina (stare de nervi, adrenalina)+redbull(energizant)
Ceea ce poate nu toată lumea ştie este faptul că taurina din băuturile energizante este o substanţă sintetică, produsă de companiile farmaceutice şi nu este derivată din produse animale, cum ar fi din taur
Da,este adevarat! Si nu numai energizantele Red Bull au Taurina(Urina De Taur)ci orice energizant.
hkr întreabă: