Din păcate se vor vedea urmele de dero. Gecile de iarna, cu puf sau sintetice au nevoie de multa apa de clătire. Singura variantă ad-hoc este ca după uscare, să ștergi suprafața exterioară cu o cârpă umedă.
Și apoi să o las din nou la uscat 1 ora 2 ore după ce am șters cu o cârpa umedă?
Îmi comanzi tu una nouă my brother? Faci și tu o faptă bună de sărbători
pe bune? Pentru o intrebare atat de banala? Nu! Din experienta mea: sunt montaniard de peste 20 ani. Detin geci de puf natural/sintetic din care unele foarte scumpe. Am incercat si eu acum cateva zeci de ani sa-mi spal geaca de puf NorthFace in masina de spalat. Am facut-o praf. Puful s-a adunat in ghemotoace...si la fel s-a si uscat. A fost perfecta pentru aruncat. Apoi am folosit geci cu puf sintetic (drilita). Nu am avut problema comasarii in ghemotoace, insa ramaneau urme albe, ca si conturul unei harti neregulate. De la ce? Habar nu am. Detergent, compusii interiori ai gecii, whatever. Am dat cu o carpa umeda pe suprafata, doar sa sterg acele urme. In 10-15 minute era ca noua si utilizabila.
O duci la cineva care are mașină de spălat și îl/o rogi să ți-o pună pe un program scurt de clătire/împrospătare fără detergent.
LisaJulie întreabă: