| 9PM a întrebat:

Buna tuturor
Am spălat o geaca manual, cu mâinile ( nu am mașină de spălat și nici gaz 1 săptămână -2 ) și m-am chinuit sa o spăl într-o postava dar nu am mai putut sa o storc foarte bine desi am mai turnat apa peste ea după ce am spălat-o! Am pus-o pe sarma și deja se vedea, când și de pe sarma o storceam de apa, se vedeau acele urme de dero! După ce se usucă cred că 100% vor rămâne acele pete de dero pe geaca! Geaca este de fas și închisa la culoare. Ce trebuie sa fac după ce se usucă sa nu mai apară acele urme de dero? Știți că dacă le ștergi ele apar imediat înapoi, ce sa fac după ce le șterg sa nu mai reapară? Nu vreau sa o clătesc din nou după ce se usucă.

Răspuns Câştigător
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Indeed my friend (însă doar 30'-1h)

11 răspunsuri:

Din păcate se vor vedea urmele de dero. Gecile de iarna, cu puf sau sintetice au nevoie de multa apa de clătire. Singura variantă ad-hoc este ca după uscare, să ștergi suprafața exterioară cu o cârpă umedă.

| 9PM explică (pentru AsgaardSephiroth):

Și apoi să o las din nou la uscat 1 ora 2 ore după ce am șters cu o cârpa umedă? happy

Man,nu ai trișat cu acest feedback de pe chatbgt nuh?hee hee

| Misteriosul333 a răspuns:

Cumperi alta nouă happy

| 9PM explică (pentru Misteriosul333):

Îmi comanzi tu una nouă my brother? Faci și tu o faptă bună de sărbători big grin

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru 9PM):

laughing pe bune? Pentru o intrebare atat de banala? Nu! Din experienta mea: sunt montaniard de peste 20 ani. Detin geci de puf natural/sintetic din care unele foarte scumpe. Am incercat si eu acum cateva zeci de ani sa-mi spal geaca de puf NorthFace in masina de spalat. Am facut-o praf. Puful s-a adunat in ghemotoace...si la fel s-a si uscat. A fost perfecta pentru aruncat. Apoi am folosit geci cu puf sintetic (drilita). Nu am avut problema comasarii in ghemotoace, insa ramaneau urme albe, ca si conturul unei harti neregulate. De la ce? Habar nu am. Detergent, compusii interiori ai gecii, whatever. Am dat cu o carpa umeda pe suprafata, doar sa sterg acele urme. In 10-15 minute era ca noua si utilizabila.

| gabicoo a răspuns:

O duci la cineva care are mașină de spălat și îl/o rogi să ți-o pună pe un program scurt de clătire/împrospătare fără detergent.

Man, vezi update-ul la intrebarea ta legata de aeroterma. Numai bine

Am văzut-o man, mie nu îmi scapă nimic

| 9PM explică (pentru gabicoo):

Mă enervez o arunc la gunoi laughing

| Cipi1212 a răspuns:

Du-o la o spălătorie de haine.