| ιѕѕαвєℓℓα a întrebat:

:* Deci. As vrea sa va spun povestea mea si sper sa ma ajutati! Azi, la scoala i-am cerut unei fete telefonul ca sa ma uit la pozele ei. Ea a zis ca nu mi-l da. Apoi ea mi-a luat pixul si eu i l-am luat pentru ca nu vroiam sa il dau. Apoi ne-am certat si din greseala am dat cu tel ei pe jos. Apoi, ea s-a enervat si a dat si ea cu telefonul meu pe jos. Si de atunci nu ii mai merge touch-ul. Adica se simte, el merge doar ca ecranul este negru, nu apare NIMIC! Dar pot sa umblu pe el dar trebuie sa il stiu pe de rost. Cam cat costa sa il repar? Multumesc anticipat si promit fundita celui mai bun raspuns! :* love struck puppy dog eyes >big grin

Răspuns Câştigător
| aleee_6744 a răspuns:

Cel mai bun lucru ar fi sa mergi la sedii Orange Cosmote sau Vodafone. depinde din ce retea este telefonul sau de unde ti l`ai achizitoinat. ei te pot ajuta.(depinde de problema_. daca ii o problema mai dificila la el.trimit telefonul la bucuresti(sediul mare) si ti`l repara.depinde maxim o saptamana presupunhappy pretul insa.nu stiu... avand in vedere ca este cu touch screen este model de telefon mai nou.deci s`ar putea sa aiba garantie.atunci toate costurile le supune firma:*. sper ca te-am ajutat

2 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Depinde de telefon

| AnDy12 a răspuns:

In jur de 3 milioanewinking!