| Ganja1st a întrebat:

Am o problema cu instalarea Window-sului xp/vista/7/8 nu contează prea mult. Încep normal bineînțeles bag CD/DVD (Îmi merge cd/dvd rw l-am testat de mii de ori) cu windows dau restart/delete imi apare meniu când dau la Boot și vreau sa pun CD/DVD pur și simplu nu-mi apare printre opțiuni nu știu de ce e asa de 1 an dar atunci mi se mișca PC bine si chiar vreau sa încerc window's 8. Aștept un răspuns cât mai rapid...@Alex123 va mulțumește!

4 răspunsuri:
| flavyusR a răspuns:

Poate nu iy bootabil windowsul sau poate nu iy facut bine.Mai fa-l botabil inca odata eu iti recomand nero. Sper ca te-am ajutat.Astept fnda!

| justfreelove a răspuns:

Vista e cel mai varza sistem de operare de la 95 incoace. Incearca XP sau Windows 7. Crede-ma nu vrei sa iti pierzi timpul cu multitudinea de erori care apar de "peste tot" de iti vine sa arunci laptopul pe geam. Intreaba cunoscatorii de pe langa tine!

| craniul a răspuns:

Nu ai pc destul de performant pentru a putea instala 8-ul 7-ul sau vista. pur si simplu ramai pe xp

| MMihai a răspuns:

Încearcă să instalezi un alt sisteme de operare, dacă ai un hard suficient de mare, peste 500 G sau minimal 500G și suficient de gol instalează, în paralel cu Windows, ori sistemul de operare Kiwi Ubuntu Linux versiunea în limba română sau Ubuntu Linux versiunea 11.04 în limba română, dacă știi cum se instalează un sistem de operare.