| octav005 a întrebat:

Buna ziua. Fiind angajat la o firma, ati accepta sa faceti naveta la o lucrare de doua luni si sa faceti doua ore dus doua intors? ce ati face daca ati fi in locul meu?

12 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Poate cu o majorare de 50% a salariului, altfel nu nici gand sa pierd 4 ore din timpul meu pe drumuri.

| octav005 explică (pentru Dismally):

Ar fi ceva super. dar la noi este acelasi salariu. plec la 6 si 15 dimineata si se ajunge seara 19.30

| Frank51 a răspuns:

Nu aș accepta, dar asta nu înseamnă că așa cum aș proceda eu trebuie să procedeze toată lumea. Uneori în viață trebuie să faci compromisuri, dacă ai acasă 2 copilași și nu poți găsi imediat alt loc de muncă cred că vei accepta și 8 ore de drum.

| siriusblack98 a răspuns:

Depinde si ce lucrezi man, in ce domeniu si pe ce functie ca nu putem sa o dam la modul general acum. Una e sa fii inginer si sa fie practic ceva normal sa ai lucrari in diverse zone la care trebuie sa te deplasezi pana la terminarea acestora, alta e sa fii programator si sa te trimita de la o firma la alta sa le rezolvi problemele fara sa ti se spuna de conditiile de lucru de la bun inceput.

Deci, ce functie ai? Ti s-a zis de la bun inceput ca jobul presupune deplasari?

| Cksihja a răspuns:

Aș estima că doar combustibilul ar costa cât o chirie deci vorbește cu firma să te cazeze undeva acolo.

| octav005 explică (pentru Cksihja):

Problema este ca eu nu stau cu cazare. Nu îmi place. Poate sa fie acolo și aur, diamante. Când ești acasă ai acea liniște de care avem nevoie toți.

| octav005 explică (pentru siriusblack98):

Lucrez ca electrician pe șantier. Sunt angajat. La început au fost lucrări prin apropiere. Maxim o ora dus o ora întors. Asa sunt de acord. Dar acum este prea mult doua dus doua întors.

Au început sa facă magazine Penny în toată tara.

| siriusblack98 a răspuns (pentru octav005):

Păi mane, nu era la mintea cocoșului de când te-ai angajat ca electrician pe șantier că șantierul o sa fie acolo unde există ceva de muncă prin țară? Nu ți-ai ales un job de birou unde sa te duci zilnic in același loc, ți-ai ales efectiv un job ce presupune deplasări. E ca și cum te-ai face doctor dar îți este frică să vezi sânge. Schimba-ti meseria că nu e de tine. Ca electrician oriunde te-ai angajat te trimite la lucrari prin țară unde au ei contracte și/sau sedii.

| darrio2007 a răspuns:

Dacă transportul este asigurat de către firmă, da. Intr-adevar, cam mult timp pe drum.
Doar sa nu va plateasca o cazare si sa nu va dea diurnă.

| Furnicuta000 a răspuns:

Daca e vorba de 2 luni si te plateste mai mult decat de obicei pentru efortul asta, de ce nu? Te trezesti mai devreme dimineata si ajungi mai tarziu cu 2 ore seara dar sunt sigura ca familia ta va intelege pentru ca e vorba doar de 2 luni.
Numai sa te plateasca pe masura, le spui ca e scumpa si benzina si ca sunt si ore suplimentare chiar daca le petreci in masina. Daca va intelegeti la bani e bine. Sunt multi care ar vrea sa aiba oportunitatea asta, ai vazut si tu ce greu gasesti job bun in ziua de azi

| octav005 explică (pentru Furnicuta000):

Problema este ca acest drum nu se plătește. Rândul trecut am început cu 30 de minute munca timp de 2 luni și nu a dat măcar 5 lei în plus. Mașină este a lor ne duc ei personal la munca

| octav005 explică (pentru darrio2007):

Ne duc ei personal la munca cu mașina lor. Transportul pe drum nu este platit