Nu trebuie sa ii bati in perete si tu. Cere prea mult efort. Ie un obiect greu, foarte greu, ceva gen baros, pui pe perete o cirpa sau o bucata de carton mai gros, pentru a nu lasa urme, si ii tragi o singura lovitura pe la 3-4 noaptea, cand ii e somnul mai dulce. Sa vezi ce "fain" o sa fie pentru el, atit de fain incit se va potoli. Si la 3-4 noaptea va fi atit de adormit, incit nu va realiza ce s-a intimplat cu adevarat, va stii doar ca a fost trezit de o bufnitura.
Cam sadic, nu? Cu siguranta ca ar fi un gest urit, dar am observat un lucru: credincios fiind, cautind sa fiu bun si iubitor cu toata lumea, consideram ca e bine sa nu ma bag, sa stau cuminte la locul meu, si sa ii las pe cei rai sa isi faca de cap. Dar, dupa cum zicea cineva, ca raul sa triumfe in lume e suficient ca oamenii de bine sa nu faca nimic. Cei rai fac tocmai pentru ca sunt lasati. Si cand am realizat asta, am hotarit sa nu mai stau cuminte la locul meu. Sunt un pacifist convins, sunt de partea nonviolentei cu totul, dar crede-ma ca nu as putea trece indiferent pe linga un tip ce abuzeaza o femeie, fara a-l face sa simta macar un pic si el ce simte biata femeie. Caci pana si Biblia spune ca "raspunde nebunului dupa nebunia lui, ca sa nu se creada intelept"
Cere pedagogului sa te mute in alta camera, undeva departe de vecinatatea acestui tip, si mentioneaza ca acest tip nu se potoleste nici dupa ce l-ai reclamat.
Fute-i niste pumni in gura si gata, daca nu atunci fa cumva rost de un spray cu piper, si care face figuri poc cate un jet in ochi
Eu as proceda altfel. filmeaza ce face baiatu (ce mi-ar place sa fiu in locul tau!), apoi directorul, pedagogul, si in final du-te frumos la politie si fa o plangere cu filmari cu tot. posteaza totul pe Youtube public si pe Facebook.
garantat se va rezolva.
O plangere la politie, ar fi trebuit sa ia atitudine directorul daca nu politie...
Nu-ti recomand sa-i raspumzi cu aceeasi moneda pentru ca nu stii ce fel de persoana este sau cat de periculos este, incearca totusi sa-i vorbesti frumos, sa-l ajuti cand are nevoie de un lucru sau ceva, cand faci bine unuia care se poarta rau cu tine, el se va schimba fata de tine, dar in caz ca e vorba de probleme psihice, nu garantez nimic
Nu-i bun sfatul! Dar iti recomand sa iei un scaun si sa-i fu-ti una calumea cand iesa pe hol, de dupa usa, nu conteaza cum! Sa vezi apoi ca nici pss nu-ti mai zice! Si incaz ca te ameninta ii zici "de omorat, n-ai sa ma omori! Dar eu iti mai dau un scaun in cap!
Genul asta de oameni nu-i poti ruga frumos, sa le vorbesti frumos, sau sa cazi la un acord cu el! El e cel miatre si smecher! Ca el nu-i nici unu Trebuie sa le raspunzi exact cum iti raspund si eii
Vorbeste cu parinti si dpunele ce ți se intampla sau vorbeste cu un var mai mare sa vina sa discute cu ei (eventual un prieten).