| Deyutza_Deea_1994 a întrebat:

Caare dintre urmatoarele tipuri de prietene considerati ca este mai buna?
1.Cea care imi spune ca sunt proasta si ca nu fac nimic bine dar mi-a fost alaturi mereu.
2.Cea cu care ma mai cert cateodata dar intotdeauna ma sprijina si este de acord cu mine, si chiar daca nu suntem de aceeasi parere imi da sfaturi bune care ma ajuta in viata, si pe deasupra chiar daca nu stie imi ghiceste toate secretele.
P.s. 1-Florina
2-Malina

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Prietenii nu trebuie sa te descurajeze sau sa te jigneasca. Parerea mea este ca mai bine o alegi pe Malina. Dupa cate ai spus, si ea a fost alaturi de tine mereu. Lumea iti poate spune ce gandeste si fara sa te jigneasca. Iar daca Malina este de acord cu tine, nu inseamna ca este prefacuta, dar ca impartasiti aceleasi opinii. Intotdeauna prietenii care te incurajeaza si te inteleg sunt mult mai buni decat cei care te critica. Cei care te critica, pot fi chiar daunatori in timp si iti pot distruge increderea in tine.

| Deyutza_Deea_1994 explică (pentru OoBunnyoO):

Multumesc pentru comentariu sa stii ca ai foarte mare dreptate pentru ca eu si Florina suntem de foarte mult timp prietene si nu prea mai am incredere in mine.

5 răspunsuri:
| atoatestiitoarea a răspuns:

Cea care te trateaza de "proasta" pentru ca e sincera si nu se ascunde dupa deget iti spun pe fata ce gândeste!
Cealalta s-ar putea sa fie fatarnica

| Deyutza_Deea_1994 explică (pentru atoatestiitoarea):

Multumesc foarte mult pentru raspunsul tau.O sa astept si alte raspunsuri si daca nu sunt mai bune decat al tau o sa iti dau funda.Astept pana la ora 19:30 maxim.

| Mihaela1964 a răspuns:

Ai prefera-o pe Florina, nu te va incuraja sa faci vreo prostie vreodata si nu te lasa la greu.

| Deyutza_Deea_1994 explică (pentru Mihaela1964):

Multumesc si tie pentru raspuns, ai intr-un fel dreptate, dar ea intotdeauna a considerat gresit si prost tot ceea ce am facut. Oricum mai astept raspunsuri pana la ora 18:00.