| Dany17 a întrebat:

Care este diferenta dintre un Milionar model si un Model milionar?

Răspuns Câştigător
| Piticiubeşteciocolatacaldă a răspuns:

Bună!
Un milionar model, este o persoană extrem de bogată, care ştie cum să folosească banii, cum să se îmbrace, cum să facă afacerile, etc. Iar un model milionar, este o persoană care pot spune imită ' milionarul model ', ca şi un manechin care poartă exact aceeaşi ţinută, dar nu are aceleaşi abilităţi. Sper că te-am ajutat, te pup.
Pa, pa.

3 răspunsuri:
| kitten95 a răspuns:

Milionar model: un om care a facut bani multi pe diferite cai(de obicei legale) si de la care te poti inspira ca sa faci si tu bani
model milionar: persoane din modelling care sunt bine platite(de ex cele mai cunoscute modele de la victoria`s secrets, cum ar fi nevasta lui orlando bloom-miranda kerr)

| PulbereDeStea a răspuns:

Din punct de vedere al literaturii "Milionar model", aici ai o figura de stil, si anume inversiunea. Acum nu stiu ce explicatie vrei tu, eu am mers cu gandul direct la ce ti-am zis.

| Viorel228 a răspuns:

Hey, milionar model vine de la un om foarte bogat care are milioane iar el este model adica stie cum sa ii cheltuiasca sua este un exemplu bun de urmat; Model milionar vine de la o persoana care este model de ala care poarta haine, sau tot cu intelesul de om foarte bogat care este un exemplu happy FUNDA?

Întrebări similare