| eu_5690 a întrebat:

Care vi se pare cea mai interesanta cateogori TPU?
dar care este cea mai fregventata de utilizatori?
dar cea mai utila?
dar cea mai stupda (daca credeti ca exista)

9 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Interesanta : ...stiinta si filozofie!
cu toate ca ies mai mereu certuri intre crestini si atei!
frecventata : trivia/amuzante
utlia : ...cred ca tehnologie
stupid : dragoste si sex si adolescenti!
.pur si simplu unele intrebari uimesc prin prostia lor!

| Vizitiul a răspuns:

Cea mai interesanta? Depinde gusturile fiecarui user in parte. Eu am curajul sa spun ca ma intereseaza mult categoria "Stiinta si filosofie". Cea mai utila? Hai sa nu vorbim de categorii aici, trebuie sa vorbim despre intrebarile si raspunsurile din categorii. Impreuna, toate categoriile, cu intrebarile si raspunsurile pertinente formeaza "utilul". Nu exista cea mai stupida categorie, cum nu exista cea mai stupida intrebare. In fiecare categorie gasesti ceva stupid. Cea mai frecventata, cred eu, este "Dragoste si sex", de catre plozi, cu intrebari banele.

| ruxi1728102 a răspuns:

Frecventata laughing

| TraficantDeVise10 a răspuns:

Cea mai interesanta este ADOLESCENTI.
Cea mai frecventata este tot Adolescenti, pentru ca daca o sa te uiti, o sa vezi ca acea categorie are 141.476 de intrebari, pe cand celelalte nici macar nu ating numarul de 100.000.
Cea mai utila dupa parerea mea este Sanatate, unde afli unele sfaturi despre tine si despre corpul tau.
Cea mai stupida este Voluntariat/Ecologie.Am mai raspuns la o astfel de intrebare si cum am spus acolo voi spune si aici, nu-i vad rostul la aceasta categorie.

Funda?

| eu_5690 explică:

Frecventata***********
multumita,,ruxi99,,?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O asemenea intrebare o puneai la categoria Totul despre TPU.

Cea mai interesanta? Nici macar una. Nu ma intereseaza nimic.
Cea mai frecventata? Cred ca Adolescenti sau Dragoste&Sex. In niciun caz Trivia/Amuzante! Cel putin se observa asta dupa avalansa de intrebari si raspunsuri de la aceste categorii. T/A e intr-adevar foarte vizitata/frecventata, dar nu cea mai!
Cea mai utila categorie pentru mine iar nu exista. Eu nu sunt pe site ca sa primesc informatii sau ajutor...ma descurc cu Google. Sunt aici pentru a da altora informatii sau raspunsuri cat de cat folositoare. Totusi, cea mai utila categorie pentru X o fi T/A, pentru Y o fi Stiinta si Filosofie, pentru Z o fi Adolescenti etc. Depinde de fiecare. Pentru mine-->nu e niciuna.
Cea mai stupida categorie, nu stiu daca exista asa ceva, dar cu siguranta exista categoria sau categoriile la care dai peste cele mai stupide intrebari/raspunsuri(desi aia care posteaza au impresia ca-s amuzanti).

| AnonimA a răspuns:

Buna cea mai interesanta e Dragoste Si Sex happysi cred ca este si cea mai fregventata dar si Adolescenti, iar cea mai utilathinking Toate sunt utile dar pentru mine e Dragoste si Sex si Adolescenti pentru ca sunt adolescenta
Cea mai stupida.Nu exista asa ceva

Bafta

| RoxxuInna a răspuns:

Cea mai interesanta categorie dragoste si sex
cea mai fregventata de utilizatori: Dragoste si sex
cea mai utila: toate categoriile sunt utile
cea mai stupida: nici una
Funda?

Răspuns utilizator avertizat