| Dominicc a întrebat:

Cateva intrebari
Filmele sunt inspirate din realitate? Tu in care film te-ai regasi?

E adevarat ca dupa fiecare suferinta care o traiesti sau plangi, vine un moment cand vei fi foarte fericit? Ti s-a intamplat?

5 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Orice arta, deci si cinematografia, isi are ca principala sursa de inspiratie realitatea. Ei i se adauga imaginatia artistica.In legatura cu alternanta obligatorie intre fericire si suferinta, lucrurile stau mai nuantat. Uneori se inregistreaza cate tri, patru momente consecutive de fericire ca apoi sa apara o nenorocire care sa anuleze totul.Alternanta nu este matematica.Viata este mult mai diversa si imprevizibila.

| anka a răspuns:

Sigur ca da. Nu se spune ca dupa furtuna iese soarele?

| laura_8904 a răspuns:

Filmele inspirate din fapte reale? se poate dar in cea mai mare parte sunt fictiune si nu eu una nu m-am regasit in personaje din filme sau carti dar poate pentru ca suntem unici in felul nostru si bineinteles ca desi esti trist si nefericit mai devreme sau mai tarziu vei gasi puterea de a merge mai departe si iti vei gasi adevarata fericire pentru ca nu stii cu adevarat cum e pana nu simti si lipsa ei :d

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Unele filme da. Mai sunt povesti reale scrise pe hartie apoi apar si filmele.
Hmmm, sincer? Nu am vazut un film in care sa ma regasesc. Chiar daca un personaj avea ceva sau gandea ca mine, la final alegea gresit. Opus alegerii pe care eu as fi facut-o.
Da. Sunt sigura ca nimeni dar absolut nimeni nu a fost creat cu scopul de a suferi in vreun fel. De suferinta trebuie sa fugi mai repede decat orice. Mi s-a intamplat ceva dar nu pot spune ca sufeream... odata ce alegi induri si consecintele.
Cred ca fericirea intra pe usa nu bate la ea.


| Instinkt a răspuns:

Unele da la sfarsitul filmului scrie(inspirat din fapte reale) altele le scriu oamenii din intamplari sau din imaginatie...Eu m-as regasii in filmul vietii mele in nici altu in afara de asta.
Nu neaparat se spune asta ca uneori esti asa de trist incat nu ti se mai poate intampla nimic mai rau si oricese intampla e mai bun. E vorba aia Cand cazi de tot numai poti urca decat in sus... Da mi s-a intamplat