| QAkkyQ a întrebat:

Crezi ca viata e un vis sau o realitate atunci cand esti parasit si plangi iar in gand fredonezi un cantei de tristete? Vi s-a intamplat? Ei bine eu da ce faci atunci cand esti parasit, inselat sau mintit de catre cineva? datim 10 sfaturi pentru fiecare dintre chestile de suferinta a si app dau fundita+vot...multumesc papa!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Da mis a intamplat si mie si eu cred ca visele apar cand suntem foarte fericiti cand ne simtim bine iar dupa buf dispare si revenim la realitatea dureroasasad... ei bine ue cand sunt suparata stau un pic singura daca este foarte grav ince chiar sa plang de suparare singura in camera mea insa dupa ma gandesc ca asta este in viata mai sunt suparari insa acestea trebuie cis ra trebui sa ne bucuram de ea ca avem decat una si sa ne distram si sa uitam de toate problemelewinking

3 răspunsuri:
| Firefly a răspuns:

Cand esti inselat, mintit e imposibil sa nu fii suparat.Suntem oameni si lucrurile astea de afecteaza. Pur si simplu trebuie sa gasesti motive pentru care sa fii fericita.Tristetea poate dura mult timp...depinde de intensitatea evenimentului care a provocat-o, dar pur si simplu trebuie sa te automotivezi sa iti spui ca acele persoane care te-au ranit nu merita sa plangi pentru ele.
Prietenii au un rol foarte important in "Recuperare". Fa niste lucruri care iti plac si care iti vor aduce zambetul pe buze: mergi la cumparaturi, organizeaza o noapte a fetelor in care oricum o sa discutati pana la epuizare evenimentele triste si o sa gasiti solutii.
Succes!

| βσσblėėŝ_3748 a răspuns:

Buna

pai pentru mine minciuna este cel mai grav lucru.nu suport asa ceva

viata e un vis daca sti sa o traiesti sh daca sti sa dai la spate toate vb rele ce te acuza.normal ca daca esti parasita sau inselata esti suparata.asta este normal dar nu trebuie sa stai mult timp.adica.oh go on trebuie sa fii constienta ca asta e voia lu dz.viata merge inainte cu bune sh rele si in plsu aceste lovituri sunt primite de la viata ca semn a,, maturizarii fiecarui dintre noi"

un sg sfat iti dau: kpu sus orice ti s-a intampla.viata merge inainte:*:*:

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

In acest moment eu simt ca visez ca ceea ce traiesc nu este real, o durere asa nu poate fi reala