| Noname_6790 a întrebat:

Ce are avatarul`thinking de ex. imi pun o poza eu o vad color` iar ceilanti o vad ciudat` gen intunecata sau mai stiu eu cum`straight face de ce, si ce trebuie sa fac thinking

2 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Stii ce trebuie sa faci in primul rand? Sa apreciezi faptul ca usherii de pe TPU iti ofera tie 5-10 minute din viata lor pentru a-ti raspunde la intrebarile si problemele tale, deci incearca sa te ajute. Nu am vazut nici o apreciere din partea ta la intrebarile tale.Toti cei care au raspuns la intrebarea ta au lasat la o parte, chiar si pentru cateva momente, interesele si grijile proprii pentru a-ti oferi un sfat, o solutie, o vorba buna sau macar pentru a-ti lumina chipul cu un zambet. A alege un raspuns castigator inseamna a-ti arata recunostinta fata de cel care consideri ca te-a ajutat cel mai mult. Acesta va fi recompensat din partea TPU.ro cu 10 puncte si, in acelasi timp, va putea sa se bucure de faptul ca a reusit sa te ajute cel mai mult. A alege un raspuns castigator poate fi felul tau de a multumi pentru ajutorul primit happy Nu vad nici o multumire @Noname!

| Oάηά_1252 a răspuns:

Este de la net:*