Ai grija sa nu te uiti prea mult timp pe geamul lateral ca ti se va face greata.
De asemenea, daca ai rau de masina, ia niste pastile anti-voma inainte de a merge cu aceasta.
Iti dau un sfat deoarece si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine. Poti sa iei niste pastile numite Emetostop care sunt eficiente iar pe langa asta inainte de a merge cu masina nu manca si nu bea foarte multi si, poti sa iti iei cu tine o sticla cu niste suc de lamaie dar neindulcit si cand simti ca iti e rau(dar nu in ultimul moment) iei cate o inghitiura de suc de lama si iti v-a trece.Dar cel mai bun sfat ca sa nu iti fie rau mai ales pe masina trebuie sa stai in fata de langa sofer si sa privesti in fata prin parbriz nu pe geamul lateral sau daca nu poti sta in fata din anumite motive cand stai in spate trebuie sa te pozitionezi asa incat sa poti vedea prin parbriz, printre scaunele din fata.Iti urez norc si sa nu uiti niciodata pungile!
) Sper sa nu ai nevoie!
Ce aiurea:masina
.da emetostop sa iei. in urechea interna exista niste receptori de miscare cu niste perisori ce sunt inconjurati de un lichid in care se afla niste cristale de carbonat de calciu, care, atunci cand se misca corpul, se misca si cristalele pe langa perisori care recepteaza miscarea cristalelor.->scoarta cerebrala-> senzatie de echilibru/dezechilibru. auzi la ei masina. doaaamnee...n-au invatat nimic la bio in clasa a 7a?
Eu una cred ca raul de masina il provoaca insusi, masina! Pentru ca, se mai pun frane, in masina te " zgudui ", plus ca iti mai pui si in minte gandul ca poate vei vomita in cine stie ce moment, emotii, etc.
. Trebuie sa fii cat mai calm, sa respiri adanc, si totul se va termina. Nu mesteca guma in autobuz!
Este un mit. Stiu doar ca nu trebuie sa faci asta, din cauza a nu stiu ce lichid gastro-esofagian, sau ceva de genul. Citeste pe net, sigur vei gasi. Succes.
Ralul de masina! Hmmm logic masina! Dar sa stii ca raul asta de masina nu se face la totata lumea! Sunt persoane mai sensibile.De exemplu am fost o data intr-o exursie cu clasa si din toti una avea rau de masina si a varsat continu.Dar nu toti au acest rau de masina
:*Sper ca te-am ajutat![]()
Imi dai si mie o funda?![]()