| fluture2404 a întrebat:

Ce sa fac sa ma placa un baiat?

Răspuns Câştigător
| LoveToHate a răspuns:

Pai fii tu ...doar tu.comprta-te normal.Fii tu insuti.zambeste cand esti in preasma lui, intreaba-l diferite chesti de ex:Hey! Ce faci? sau mai iesi pe afara mai incolo? vb cu el arata-i ca il placi si cu siguranta inima lui va fi cuerita de tine

6 răspunsuri:
| Yuji a răspuns:

Il scoti la restaurant si platesti consumatia.

| loredana2012 a răspuns:

Nimic. Vorbesc serios! Cine te place, te place asa cum esti, nu trebuie sa faci ceva pentru asta.

| .:.:.Sn0f0 eXtasy`.:.:. a răspuns:

Ii sambesti sweetlove struck Treci pe langa el tandru.Si daca mai esti si curajoasa te impiedici si pici peste ellove struckGlumeste cu el, fii sociabila, nu-ti fie rusine.Imbraca-te pe cat posibil e genul lui.

Răspuns utilizator avertizat
| dyana_8491 a răspuns:

Incarca sa-i atragi atentia prin tinute sexy( dar nu vulgare si in conformitate cu stilul tau vestimentar), incearca sa fii foarte atenta la felul in care arati, cand vorbesti cu el incearca sa-i arati ca ai simtul umorului( asta apreciaza baietii cel mai mult la o fatahee hee ), incearca sa-i arati un temperament sangvinic, fii tu insuti!happy incearca sa intri in vorba cu el, dar nu prin colege si chestii din astea! sper ca te-am ajutatwinking bafta:*

| ela_9691 a răspuns:

Pai. incearca sa te comporti fain cu el, sa razi la glumele lui, sa fi tot timpul de acord cu el, sa afli ce culoare ii place lui si tu sa incerci sa o porti cat mai mult :d. tot feluri de prostii din astea aa si daca o sa te apropii de el incearca sa il intrebi ce fel de fata ii place lui smug si incearca sa te iei dupa cum a zis el.eu asa am fc si a dat roade love struck. iti doresc succes :* [sper sa te ajute sfatul meu on the phone

Întrebări similare