| gheorghita27 a întrebat:

Citiți cu atenție acest mesaj important care vreau sa vă comunic că m-am săturat sa-mi fac cont după cont ma lasa sa stau câteva minute, câteva ore și după asta imi apare deodată să-mi confirm identitatea FB cu poza mea exact cum vedeti in aceste imagini imi pun poza cu mine clară cu fața și după aștept 24h și după speram ca mai devreme imi da drumul la cont dar din nefericire scrie Contul tau a fost Dezactivat mai departe citiți in imagini și după le trimit Poza cu Buletinul meu ca datele mele de pe cont corespund cum e și în buletin in fine le-am trimis poza cu documentul și imi spune ca o sa ma contacteze daca mai are nevoie de mai multe informatii si nimic nici un răspuns Eu nu inteleg altii nu au Numele lor din viata reala și nici datele personale in cont și majoritatea au poze nud și nu-i mai Blochează FB sa le ceară identitatea au cont Fake, Eu nu am făcut nimic pur si simplu mă ia mereu cu identitatea vreau sa raman cu un cont dar nu mă lasă nu stiu de ce am resetat Telefonul, am schimbat contul de google, am resetat Ruterul Wi-fi și tot degeaba, am Descărcat Vpn să-mi schimb ip și la fel, vreau sa ma înțelegeți toți care ma stiti și care nu ma cunoașteți conturile care mi le fac nu mai exista Active pur si simplu le Dezactiveaza a trecut și o săptămână și tot nici un răspuns nu-i vina mea că-mi fac cont eu vreau sa ramana unul Activ e vina de la Facebook de cand fac modificări, și actualizări înainte era altfel te bloca la unele funcții dar nu de tot să-ți închidă contul chestia e că nu pot sa iau legatura cu nici un Administrator are Nr de Tel dar e străin Nr și nu inteleg ce spune și nici le Email, Gmail nu răspunde nimeni de la Fb vă rog frumos care vi s-a întâmplat la fel și ati rezolvat problema ajutati-ma și pe mine ca nu mai pot de nervi nu pot sa stau pe Facebook deloc sper ca v-am lămurit de ce tot imi fac cont de Facebook! VĂ MULȚUMESC PENTRU ÎNȚELEGERE. cine mă poate ajuta cu Facebook? Astept Mesaje

3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Ești stresat! Ia o pauză de FB! Face bine la sănătate!
Acum lăsând gluma deoparte! În momentul în care creezi un cont nou de Facebook ai nevoie de o adresă de e-mail care nu a mai fost folosită pentru alt cont și/sau de un număr de telefon care tot nu a mai fost folosit.
În concluzie:
Fă o adresă de e-mail nouă și creează-ți un cont în baza ei.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mesaj important da l naiba de Facebook

| Simpatik a răspuns:

EU in cazul asta as face pipi pe FB, cine sunt ei sa le dau eu poza si sa-mi dezvalui identitatea in fata lor, fac kaka pe Facebook ma!
Asa ar fi trebuit sa faci si tu, ba le-as da si un email sa ii fac de rahat, nu ca ar interesa pe cineva de acolo.
Cine rahat e Facebook asta de numai pot de griji copiii?
Este posibil ca vreo scarba de utilizator/utilizatoare sa iti faca raport cand iti faci cont si de aceea tot iti cere sa vada daca esti tu.
Gandeste smart cine e Facebook si de ce mi-as face 100 de conturi pe serverul lor?
Peste un timp o sa auzim de alt scandal in care Facebook a "pierdut" datele utilizatorilor.
Eu zic sa ne bagam sa le facem frumos un raport noi acestui Facebook, cine sunt ei sa ceara buletinul? eu chiar am sa dau un email institutiei din Uniune care se ocupa cu protectia datelor persoanelor sa vedem daca este ok ce face Facebook!