|

Stie careva de ce îmi apare pe Facebook sa îmi confirm identitatea? Mi-a cerut o poza cu mine (cu toate ca am sute de poze postate timp de 6 ani de cand am contul )după care m-a deconectat si mi-a spus ca voi fi anuntat cand procesul de recunoastere va fi gata. Asta a fost dimineata si nici pana la ora asta nu am primit niciun raspuns. A mai pătit careva?

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Daca ai incalcat termenii si conditiile Facebook (https://www.facebook.com/terms.php) atunci acestia au dreptul sa te impiedice sa iti mai faci cont. Printre motivele pentru care se intampla acest lucru se pot numara: faptul ca nu ai folosit numele tau real, faptul ca ai mintit cu privire la varsta ta, ai postat sau sharuit continut daunator.

Recomandarea noastra este sa astepti. Daca situatia nu se remediaza intr-o saptamana, ai citit cu atentie termenii Facebook si consideri ca nu i-ai incalact, poti sa depui o contestatie aici https://www.facebook.com/help/103873106370583

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cu siguranta un prieten bun de-al tau te-a reclamat la Fb, ca avand cont fals sau cine stie ce, de aceea ti se cere un act de identitate cu poza! Nu ti se cere o poza cu tine, ca nu-i intereseaza sutele de poze dea colo ci UN ACT de identiatte, ca Cardul de Identitate sau Pasaport, sa se vada datele tale personale acolo si poza ta.
Daca nu trimiti ceea ce-ti cer, nu iti vor debloca contul!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Citește despre "Profil de Facebook dezactivat" și intră unde scrie "AICI" și completează formularul:
http://socialsmarts.ro/......zolva.html

Stai liniștit, se va rezolva în două-trei zile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează