Natura lucreaza. nu sta dupa cheful omului. Ba se mai si supara cand omul o supara. Vezi ce se intmpla acum in nordul tarii.
Dar e sigur ca vor erupe in 15 tari simultan? No, sa fie!
Cat despre venirea lui Isus si legatura cu dezastrele, zici ca vine sa se razbune pentru ca a fost ucis de oameni? Pai, fara suparare, o meritam. O merita evreii care au decis. Dar cum noi ne-am parasit zeul in favorea acelui dumnezeu care e tatal lui Isus, iata ca intram in gloata pedepsita.
Clar, când se întoarce Isus pe pământ aduce cu el și niște cataclisme globale, ca să-și exprime iubirea pentru oameni.
Peste miliarde de ani se va intampla când omenirea va fi deja pe alte planete! Fii fără grija
Sunt teorii ca si sfarsitul lumii care trebuia sa fie in 2000. Dar nu a fost.
În primul rând, cine a dat aceste minciuni cu "inelul de foc", dacă ar erupe 15 odată, am ajunge în 24 de ore precum Planeta Marte, o planetă pustie, fără viață! Fiecare vulcan are propria compoziție chimică și odată eliberate în atmosferă acele gaze, plus cenușa, va crea "o ploaie" mortală instantanee!
Chiar și cei care cred că în buncăre ar supraviețui, vor muri fără să știe, pentru că au aerisire externă pentru aerul interior!
caalcen întreabă: