| BaleaMAN a întrebat:

Credeți că va erupe inelul de foc? Mă refer la vulcanii ce vor erupe in 15 tari simultan! Ce va aduce asupra României acesta catastrofa înfricoșătoare? Ce i-au activat? Se spune că va erupe și vor fi și mega tsunami de proporții istorice cat clădirile de mari daca se va întâmpla acest lucru.
Credeți că se apropie sfârșitul lumii? Venirea a doua a lui Iisus,sau sunt pur și simplu dezastre naturale ce nu sunt produse de mana omului?
Da nu e ciudat că, în ultimă vreme tot sunt erupții vulcanice și cutremure devastatoare cum a fost și în Rusia de 8.8 la o adâncime mică? Ce se întâmplă? Oare filmul 2012 cel cu sfârșitul lumii incepe sa se concretizeze in zilele noastre? Mai urmează un asteroid și le avem pe toate!
https://youtu.be/QniWayRs7pw?si=8As_ZVmlHjDLaBQ9

Răspuns Câştigător
| Cresta a răspuns:

Natura lucreaza. nu sta dupa cheful omului. Ba se mai si supara cand omul o supara. Vezi ce se intmpla acum in nordul tarii.
Dar e sigur ca vor erupe in 15 tari simultan? No, sa fie!
Cat despre venirea lui Isus si legatura cu dezastrele, zici ca vine sa se razbune pentru ca a fost ucis de oameni? Pai, fara suparare, o meritam. O merita evreii care au decis. Dar cum noi ne-am parasit zeul in favorea acelui dumnezeu care e tatal lui Isus, iata ca intram in gloata pedepsita.

10 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Te uiți la prea multe teorii ale conspirației.

| johnnny123 a răspuns:

Clar, când se întoarce Isus pe pământ aduce cu el și niște cataclisme globale, ca să-și exprime iubirea pentru oameni.

| BaleaMAN explică (pentru gabicoo):

Cu Iisus e o inepție e clar dar chiar se spune că s-au reactivat. Nu sunt teorii din păcate

| BaleaMAN explică (pentru johnnny123):

Da,se vede cât de mult ne iubește!

| LisaJulie a răspuns:

Peste miliarde de ani se va intampla când omenirea va fi deja pe alte planete! Fii fără grija

Bula
| Bula a răspuns:

Si mamaliga pusa pe foc pufaie.

| darrio2007 a răspuns (pentru BaleaMAN):

Sunt teorii ca si sfarsitul lumii care trebuia sa fie in 2000. Dar nu a fost.

| ValentinMihai78 a răspuns:

În primul rând, cine a dat aceste minciuni cu "inelul de foc", dacă ar erupe 15 odată, am ajunge în 24 de ore precum Planeta Marte, o planetă pustie, fără viață! Fiecare vulcan are propria compoziție chimică și odată eliberate în atmosferă acele gaze, plus cenușa, va crea "o ploaie" mortală instantanee!
Chiar și cei care cred că în buncăre ar supraviețui, vor muri fără să știe, pentru că au aerisire externă pentru aerul interior!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fâsss...

Pe pământ sunt o mulțime de vulcani activi în fiecare clipă. Vulcanul e ca o beșină (cu stropi) când e pământul balonat happy

Vezi liniștit de viața ta că nu se întâmplă nimic și chiar dacă s-ar întâmpla, nu am avea putere să oprim acele forțe...

| Cipi1212 a răspuns:

Nu în viitorul apropiat.