| marius402 a întrebat:

Cum credeti ca va fi examenul de admitere 2014-2015. Unii spun ca va fi greu deoarece anul trecut a fost ff usor si au facut parintii reclamatii la minister, altii spun ca aia de la minister nu tin cont de ce au facut parintii voi cum credeti ca o sa fie examenul?
Si inca ceva imi puteti spune ce intra in materia de examen funda!

Răspuns Câştigător
| EvilThoughts a răspuns:

Deci eu anul trecut am dat capacitatea. Într-adevăr a fost foarte ușor. Am luat 9, 75 la română și 8, 45 la mate.
După părerea mea, examenul a fost foarte ușor din pricina acelor simulări la care au fost note dezastruoase, mai ales la mate. Chiar vorbeam cu o profesoară după examen și spunea că atunci când au văzut ce note mici s-au luat în simulări, s-au decis să mai scadă nivelul de dificultate.
Nu știu ce să zic, nu știu dacă este adevărat.
Cert este că tu trebui să înveți și atunci va fi ușor. Să nu crezi că noi, cei care am dat capacitatea anul trecut nu ne-am pregătit deloc, am intrat în sală și POOF, am trecut examenul. Nu merge așa.
Tu învață tot ce îți dau profesorii de română și mate, vezi-ți de treabă și concentrează-te pe rezolvarea exercițiilor.
Dacă te pregătești și înveți, te asigur că nu o să fie greu.

4 răspunsuri:
| AdrenalinTm a răspuns:

Cei de la minister scot o carte pentru fiecare examen in parte din cartea aceea primesti un examen e o varianta oficiala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu cred ca nu va fi foarte greu poate va fi usor

| pisicapufoasa a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu gandeste-te ca ei fac examenul de nivel mediu ca sa poata sa il treaca copii.

| pisicapufoasa a răspuns:

Gandeste-te asa ca ei fac examenul astfel incat ca copii sa il poata trece...deci va fi de nivel mediu.