| Optimus7 a întrebat:

Cum fac o fata sa ma placa? Cum o cuceresc? Ce nu e bine sa fac?

8 răspunsuri:
| shtephan a răspuns:

Depinde ce fire de om esti. Daca simti ca va potriviti, ca aveti ceva in comun, se poate sa o faci sa se simta atrasa de tine.winking. Ia'o usor, nu o domina. Incearca sa o faci sa se simta bine in preajma ta si ai sa vezi ca te va cuceri ea pe tine.winking

| Byonce99 a răspuns:

Daca vrei sa faci o fata sa te placa comportate frumos cu ea fii ospitalier adica deschidei usa sau servesteo cu ceva si in primul rand nu te panica cand o vezi sau inrosii abtine-te dar daca ea te uraste nu ai nici o sansa... poate si ea te place dar no intreba ca e ceva jenant si eu sunt fata si stiu cum e, iti spun comportate frumos cu ea si daca nu tine ce tiam spus, nu o baga in seama si ea singura o sa se bage in evidenta ca sa vb cu ea...dar daca merge cereo de pr si bafta!happyhappyhappy

| BrokenWings a răspuns:

Trebuie sa stii sa o faci sa rada, sa se simta bine in prezenta ta si sa nu te comporti altfel, ci sa fii tu insuti big grin o fata observa aproape mereu cand un baiat o place si daca "o sufoci" nu cred ca o sa ii placa.

| Vla2xD a răspuns:

Fii tu insati,nu incerca sa pari ce nu esti,daca esti mai curajos spune-i-o in fata daca nu, dai semne(ajut-o daca are nevoie de ajutor, vorbeste-i calm si frumos.)

| ROX_5276 a răspuns:

Fi tu insuti,cucereste-o prin sinceritate,deschide-ti inima in fata ei,arata-i ca-ti place de ea si fa sa te placa si ea,gaseste-i pasiunile,calitatile,defectele, incearca sa treci peste defectele ei si lasa sa ti le gaseasca si ea pe ale tale.Iar daca nu va fi multumita inseamna ca nu e deloc potrivita pentru tine, nu trebuie sa faci nimic special pentru a cuceri o fata trebuie doar sa fi tu insutiwinking

| STEFYGAGA8 a răspuns:

Asc intrebi daca te iubeste faci ce face ia.O intrebi pe cine iubeste daca are iubit pe cine are iubit.nu e bine sa o intrebi ceva neplacut ca poate te iubeste sau nu.

| yulya37 a răspuns:

Fai camplinente, nu fa pe durul, ai grija sa nu fai ceva prostesc in fata ei si fai cadouri! :* bafta cu fata care o doresti happy

| liclica a răspuns:

Buna eu sunt fata si ahhh stiu ce ne place. Vrei o parere feminina? Dace vrei sa cuceresti o fata nu trebuie sa fi dur si nici sa faci glume proaste. Cel mai important trebuie sa ii spui intre patru ochi ce simti pentru ea.

Întrebări similare