Femeile inteligente sunt ocupate. Femeile inteligente nu prea le cunosti pe strada sau la piata...
Lumea apreciaza confidenta. Ei pur si simplu au incredere cand interactioneaza, si asta ajuta foarte mult.
Ai dreptate, dar nici emoții nu au deloc! Eu am văzut mult mai mulți cu 8 clase, erau sufletul petrecerii și cu 5 clase, și unii cu studii superioare ce păreau foarte plictisitori! Au și ceva ce atrage, nu doar încrederea ( deși și confidenta e un factor)
La Școală prosti și în viața de zi cu zi sunt campioni
Și cei care sunt intelectuali sunt marginalizați!
Acum, nu te supăra, dar chiar și tu ai o grămadă de greșeli gramaticale. Asta în condițiile în care te lauzi că ești deștept.
Da,că am scris in graba, și am tot modificat răspunsul/răspunsurile. Nu scriu nici eu impecabil! Când sunt nervos de obicei scriu aiurea, in graba! Contează că se înțelege esența întrebării.
Ca să-ți răspund la întrebare, proștii au mai mult tupeu. Uită-te la majoritatea bogaților, la clanurile de interlopi. Rar găsești unul de Doamne ajută.
Tu te uiti dupa bunaciunile nu foarte dotate la mansarda pe care le agata astia, nu dupa tipe inteligente. O tipa inteligenta maxim s-ar combinat cu un coclete pentru bani temporar.
Pentru ca știu că au bani. Nu contează cum au fost produși. Asta-i lumea în care trăim.
Nu prea găsești femei inteligente la orice pas. Le agata și cu droguri unii! Trăiască Republica!
Femeile inteligente in multe cazuri sunt introvertite, nu e o regulă, dar nu prea sunt sociabile.
Unii doar cu bani pot combina o femeie, e adevărat.
Se dau harnici, că lucrează moneymaker-ii!
Știm cu toții că totul se învârte în jurul banului.
Ce am admirat mereu la cocalari nu este doar cum agata multe tipe, ci chiar atragatoare. Si mie imi pare ca actioneaza fara sa gandeasca prea mult inainte, dar nu cred ca e doar asta e cheia succesului. Ca si daca cineva inteligent ar face la fel, probabil nu ar reusi asa cum o face un cocalar. Nu inteleg cum, dar chiar se descurca cu asta. xD
Par maiestrii in a combina femei, dar au și mangleala
Au tehnica e clar, și tupeu!
Si eu ce spuneam? Au talent!
Dar alea pe care le agață câte clase au? Tot cu două mai multe decât trenul - nu? Păi vezi tu aici este explicația: Tâmpitul la tâmpit trage! "Cocalarul" și "Mirandolina" = Cuplul perfect. N-ai să vezi cocalar combinat cu absolventă de facultate.
Eu lucrez cu copii rezultați din astfel de combinații. Un exemplu tatăl fost pușcăriaș (trafic de substanțe) - mama prostituată. Rezultatul trei copii minunați: fata cea mare prostituată de la 12 ani (acum are 19 și este căsătorită cu fostul pește - pe măsa o trafichează tatsu'), băiatul traficant de droguri - arestat de enșpe ori, dar eliberat pentru că este minor, iar fata cea mică, care vine drogată la școala de două ori pe săptămână - 11 ani, elevă în clasa a V-a. Când îi zici dirigintei că este drogată - te întreabă dacă ai dovezi! Frumos! Nu?