| 9PM a întrebat:

Cum naibii reușesc cocalarii ăștia cu câteva clase sa agate orice tipă,sa se integreze în orice colectiv,și unii dintre noi care, chiar suntem deștepți nu reușim? S-ar datora inteligenței emoționale? Am văzut ca și ortografic au probleme serioase, și cu toate astea cam reușesc pe orice plan în viața! Sau reușesc că nu au îndoieli precum cei inteligenți? Ei pur și simplu acționează am sesizat!

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Femeile inteligente sunt ocupate. Femeile inteligente nu prea le cunosti pe strada sau la piata... happy

20 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Lumea apreciaza confidenta. Ei pur si simplu au incredere cand interactioneaza, si asta ajuta foarte mult.

| 9PM explică (pentru Wr3nch):

Ai dreptate, dar nici emoții nu au deloc! Eu am văzut mult mai mulți cu 8 clase, erau sufletul petrecerii și cu 5 clase, și unii cu studii superioare ce păreau foarte plictisitori! Au și ceva ce atrage, nu doar încrederea ( deși și confidenta e un factor)
La Școală prosti și în viața de zi cu zi sunt campioni laughing
Și cei care sunt intelectuali sunt marginalizați!

| 9PM explică (pentru Wr3nch):

Nici cei introvertiți nu prea reușesc să aibă succes in viață, decât pe plan profesional. Totul constă în debitul verbal, asta e cheia succesului.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Acum, nu te supăra, dar chiar și tu ai o grămadă de greșeli gramaticale. Asta în condițiile în care te lauzi că ești deștept.

| 9PM explică (pentru Salontanul):

Da,că am scris in graba, și am tot modificat răspunsul/răspunsurile. Nu scriu nici eu impecabil! Când sunt nervos de obicei scriu aiurea, in graba! Contează că se înțelege esența întrebării.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru 9PM):

Ca să-ți răspund la întrebare, proștii au mai mult tupeu. Uită-te la majoritatea bogaților, la clanurile de interlopi. Rar găsești unul de Doamne ajută.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Tu te uiti dupa bunaciunile nu foarte dotate la mansarda pe care le agata astia, nu dupa tipe inteligente. O tipa inteligenta maxim s-ar combinat cu un coclete pentru bani temporar.

Femeile exact de interlopi sunt atrase laughing

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru 9PM):

Pentru ca știu că au bani. Nu contează cum au fost produși. Asta-i lumea în care trăim.

| 9PM explică (pentru GabiDumitrescu):

Nu prea găsești femei inteligente la orice pas. Le agata și cu droguri unii! Trăiască Republica!
Femeile inteligente in multe cazuri sunt introvertite, nu e o regulă, dar nu prea sunt sociabile.

Unii doar cu bani pot combina o femeie, e adevărat.
Se dau harnici, că lucrează moneymaker-ii!
Știm cu toții că totul se învârte în jurul banului.

| gabicoo a răspuns:

Cu talent.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Să curgă banii/Să moară dușmanii!
Știi tu!winking

| 9PM explică (pentru gabicoo):

Nu toți au bani ce reușesc să agațe femei. Unii lucrează la vulcanizare cu 8 clase și reușesc!

| Dragosstpu a răspuns:

Ce am admirat mereu la cocalari nu este doar cum agata multe tipe, ci chiar atragatoare. Si mie imi pare ca actioneaza fara sa gandeasca prea mult inainte, dar nu cred ca e doar asta e cheia succesului. Ca si daca cineva inteligent ar face la fel, probabil nu ar reusi asa cum o face un cocalar. Nu inteleg cum, dar chiar se descurca cu asta. xD

| 9PM explică (pentru Dragosstpu):

Par maiestrii in a combina femei, dar au și mangleala laughing
Au tehnica e clar, și tupeu!

| gabicoo a răspuns (pentru 9PM):

Si eu ce spuneam? Au talent! laughing

Dar alea pe care le agață câte clase au? Tot cu două mai multe decât trenul - nu? Păi vezi tu aici este explicația: Tâmpitul la tâmpit trage! "Cocalarul" și "Mirandolina" = Cuplul perfect. N-ai să vezi cocalar combinat cu absolventă de facultate.

Eu lucrez cu copii rezultați din astfel de combinații. Un exemplu tatăl fost pușcăriaș (trafic de substanțe) - mama prostituată. Rezultatul trei copii minunați: fata cea mare prostituată de la 12 ani (acum are 19 și este căsătorită cu fostul pește - pe măsa o trafichează tatsu'), băiatul traficant de droguri - arestat de enșpe ori, dar eliberat pentru că este minor, iar fata cea mică, care vine drogată la școala de două ori pe săptămână - 11 ani, elevă în clasa a V-a. Când îi zici dirigintei că este drogată - te întreabă dacă ai dovezi! Frumos! Nu?

| 9PM explică (pentru gabicoo):

Sunt și cu liceu moarte după ei laughing
Sincer îmi pare rău că te confrunți cu așa ceva! Te înțeleg. Era una ce îi lua apărarea mamei ei pe Tiktok, și să știi că scria execrabil deși era studentă. Nu mă întreba cum de a ajuns studenta fiind așa de agramata că nu știu.

| StoicAnalysis a răspuns:

Majoritatea care au o inteligenta peste medie, sunt indoielnici si/sau nesiguri. Se gandesc prea mult de regula la consecinte sau la ce ar putea spune altii. Si chestia asta ii trage in jos in unele aspecte, daca nu, chiar in toate.

Cei care se descurca din inertie si au talentul asta de a fi mai carismatici, gandesc mai putin si actioneaza mai mult. De regula nu se streseaza si fac ceea ce le place, fara sa isi puna la indoiala abilitatile ( chiar daca ele sunt praf ). Si lucrul asta le ofera siguranta si incredere. Care la randul lor atrag femeile. O femeie mereu va alerga catre un barbat sigur pe el, care nu are indoieli sau regrete. Nu conteaza ca se intampla sa fie cocalar, jegos, recalcitrant, etc. Atata timp cat se distreaza cu el, ea e relativ atrasa.

Insa sa nu confundam unele lucruri. Una e sa fi destept, si alta e sa fi inteligent. Nu sunt chiar sinonime. Chiar daca dex-ul sugereaza contrariul.

Sa fi destept e corelat cu inteligenta emotionala ridicata si cu chestiile pe care deja le stii si cu care te descurci in viata. ( suna cunoscut? happy e vorba chiar de acei "cocalari" de care vorbeai )
Sa fi inteligent inseamna sa te descurci si sa rezolvi probleme cu ceea ce nu ai, de regula resurse sau informatii. In cazul de fata, poate nu esti carismatic, nu cunosti multe aspecte ale vietii si din punct de vedere emotional esti praf, dar abilitatea de a face, mai pe romaneste, "din rahat bici", te face un om inteligent. Insa asta nu atrage femeile tinere sau incepatoare.

Am ajuns la concluzia asta recent ( acum 2-3 ani ). Este absolut inutil, daca esti doar inteligent sau doar destept. Da, ai inteles bine, este inutil sa fi doar destept, deci cocalarii de care vorbeai inainte, ajung mai tarziu sa se loveasca de un zid, acela de a decadea in mai toate privintele ( nu vor fi parinti buni, vor avea cariere mediocre, vor ajunge in partea cealalta a legii si femeile vor ajunge sa-i deteste pe alocuri. Nu toate la un loc, dar macar unele dintre ele sigur vor fi prezente in viata lor.)

Eu unul am debutat ca fiind o persoana cat de cat inteligenta. Si m-am confruntat si eu cu lipsuri in ceea ce priveste carisma si atractia fetelor. Dar mai tarziu, mi-am dat seama ca inteligenta de una singura, nu ma va duce prea departe. Asa ca am luat si putina "golaneala" pe alocuri, si am aplicat-o atunci cand am considerat eu ca trebuie. De cand am realizat lucrul asta, m-am ales cu o relatie ( fac un an de cand sunt cu partenera impreuna ), m-am ales cu abilitati carismatice, suficient cat sa ma integrez in orice colectiv si mi-a dat boost la inteligenta mea primara. O pot folosi si mai eficient, acum ca cunosc mai multe aspecte despre viata.

Cheia succesului in viata este sa fi bun, in cantitati moderate, pe fiecare plan. Atat intelectual cat si emotional. E foarte greu sa mentii balanta asta, dar daca reusesti, poti spune ca ai succes. Eu asta incerc sa fiu, un om de succes, incat sa fiu mandru de mine. Sa nu imi pese de reprosurile negative ale celorlalti, dar totodata sa ascult si ce au altii sa zica si sa treg prin filtrul de gandire.

| Ryumex a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

"femei inteligente" rolling on the floor