| xLouana a întrebat:

Cum pot afla ce placa video am? Nu am cd de instalare si nu apare in device manager.Alte moduri prin care pot sa aflu? Sau daca imi puteti cum o pot depista in unitate sa caut dupa serie (nu stiu cum arata si unde e pozitionata, si nu pot sa ma uit pe net pentru ca nu pot vedea poze laughing )! Please help! Fundawinking

Răspuns Câştigător
| andreiolariu a răspuns:

Cum sa nu-ti arate cu comanda DXDIAG prin run? Incearca cu programul AIDA; il gasesti usor cu o cautare pe Google.

8 răspunsuri:
| Darkkfruit a răspuns:

Ptr windows vista /7 -> start, si acolo unde scrie search scrie DXDIAG si dai click pe rezultat,
Ptr windows normal SP1, 2,3, etc RUN -> DXDIAG.

| wintage a răspuns:

Intri in RUN si scrii dxdiag. Dai la Display si afli.

| VladimirPutin a răspuns:

Scrii dxdiag in run dacă ai xp sau dacă ai windows 7 cand dai start scrii acolo dxdiag

| B0gDan3l a răspuns:

Pai...e simplu: Demontezi unitatea, iar placa video este in spate si in ea intra mufa albastra(de la monitor)->detaliul acesta a fost ca sa o gasesti mai repede.

| xLouana explică:

Am incercat deja astawinking si imi apare unknown sad

| Deathblow a răspuns:

CEL MAI BUN RASPUNS: exista un program se numeste EVEREST 5 cautal pe google si apoi cu ala o sa vezi tototototot ce ai in PC si c eserii sunt. Funda? Bafta:*

| xLouana explică:

Multumesc mult tuturor. am reusit cu aida happy

| Bianca258 a răspuns:

Incearca sa folosesti programul Uniblue Driver Scan 2012 big grin El iti va spune ce drivere neinstalate ai happy Daca ai nevoie de mai mult ajutor lasa un mesaj.