| Tania59 a întrebat:

Cum pot sa scap de petele de noroi de pe tenisii albi? Am o soultie pentru caratat, dar nu prea are efect.Ce as putea sa folosesc?

2 răspunsuri:
| ElenaElena85 a răspuns:

Bună, ceaiul de pătrunjel curăță tenul de pete, acnee și imperfecțiuni datorită conținutului mare de vitamina C care hrănește pielea. Mai mult decât atât, vitamina C stimulează producția de colagen, un ingredient esențial pentru reproducerea celulelor și repararea pielii. Petele de pe față indică necesitatea unei detoxifieri a rinichilor și ficatului. Unul din cele mai eficiente leacuri din bătrâni pentru curățarea feței de pete este pătrunjelul. Acesta acționează dinspre interior spre exterior. Petele de pe față apar de regulă ca un semn al unei acumulări excesive de toxine, insuficiență hepatică sau alte probleme cu ficatul. Prin acțiunea diuretică și detoxifiantă asupra ficatului și rinichilor, ceaiul de pătrunjel ajută la curățarea feței. INGREDIENTE
- ¼ cană de pătrunjel
- apă clocotită. Pentru prepararea ceaiului, se pune o cană de apă la fiert și când clocotește se adaugă ¼ cană de frunze de pătrunjel. Se lasă la infuzat câteva minute.
Se beau câte 2 căni de ceai de pătrunjel, dimineața și seara. Ceaiul se prepară proaspăt în fiecare zi. După o lună de consum zilnic de ceai de pătrunjel, tenul se curăță de orice pată.

În plus iți recomand cu drag loțiunea pentru ten, crema de pelin și săpunul cu scorțișoară de la Nera Plant https://www.facebook.com/neraplant.ro/?fref=ts.

Eu sunt la a doua săptămană de când am inceput să beau ceaiul și să folosesc aceste produse. Sunt foarte mulțumită de rezultate.

| Taniawwq a răspuns:

Ia o perie si freaca cu detergent de vase sau detergent pentru haine. Sau ai putea sa încerci cu bicarbonat.