Buna:*
Nu se poate sterge
...insa ai putea trimite un mesaj la administratori cu intrebarea care ai vrea sa ti-o stearga.sigur te vor ajuta
Succes
Bună.
Sunt trei posibilități, varianta o alegi tu: contact@tpu.ro sau clic pe CONTACT din pagina ta ori direct Stelei (adminul site-ului, StelaTPUro).
Trebuie să ai un pic de răbdare pentru că o să dureze un pic.
Raportarea are rol de a opri abuzurile de pe site, în caz contrar dacă întrebarea/răspunsul respectă politica site-ului, utilizatorul poate fi sancționat.
Pa, pa.
Nu poti! Nu exista buton pentru asa ceva! In schimb poti sa o raportezi ca spam... obscen/ilegl orice si peste cateva zile nu va mai fi!
Buna!
Intri in profilul tau, iar in coltul din dreapta sus, ai "Contact". Click acolo. In urmatoarea fereastra ii transmiti un mesaj Ralucai in care ii spui sa sterga intrebarea "..." iar ea o va sterge.
Sper ca te-am ajutat.
Un an nou fericit si toate cele bune.
Sus, ai optiunea " Contact ".
Dai click si scrii ca vrei sa-ti stearga o intrebare si spui ce intrebare.
Dar eu ti-as sugera sa stergi toate intrebarile, nu una singura.![]()
Ce intrebari stupide ai ![]()
![]()
![]()
Dupa parerea mea, cred ca ai vreo 7 ani
Poti sa trimiti o cerere la CONTACT http://www.tpu.ro/contact sau sa raportezi/blochezi singura intrebarile sau raspunsurile. In mod normal, este nevoie de minim 2 raportari. Deci...mai rogi si pe un prieten, ca sa te ajute. Dupa ce postarile respective vor fi blocate, ele nu vor mai fi vizibile. Insa doar administratorul site-ului (Stela) le poate sterge de tot. Numai bine!
Este imposibil sa stergi o intrebare doar daca intrebarea ta nu a fost aprobata