Si pe mine ma inspaimanta, dar doar atunci cand sunt singura in intuneric. Inca nu am reusit sa scap de aceasta teama dar de obicei incerc sa vorbesc cu cineva im momentul acela; ori la telefon ori stau pe mess, ori la televizor si poate unii m-ar considera ciudata dar mereu incerc sa spun cateva rugaciuni si ma simt mai in siguranta. Ideea e sa nu te pierzi si sa nu te gandesti la ce e rau, sa incerci sa uiti de tot ce ai vazut prin filme inspaimantator... Incearca sa iti ocupi timpul cu ceva si totul va fi bine.
Si eu am foobia asta si mereu cand mapun inpat noapte si i liniste si ii intuneric tot am impresia ca sta cineva pe scaunu de la birou si se uita la mine si pecand ma uit nu ii nimeni faza ii ca daca nu iti pui u in minte ca nu iti este frica nu cred ca ai cum sa scapi de ea eu demulte ori noapte cand era liniste si nu aveam somn parca tot auzeam ca i cineva la capul meu si parca auzieam cum respira da asteas doar in mintea mea si eu defiecare data cand mi-e frica de intuneric ma rog si ma gandesc la ceva frumos la ceva ce ma incanta ceva ce imi place mie si adorm asa nuh te gandii la ceva rau doar gandeste pozitiv si frumos poate te ajuta :X:X:*:* sper sa fii bine si te-am ajutat cat de cat>
caalcen întreabă: